| |
Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 19956 Iš kur: Portugal
| Parašytas: 05 bal 2008 09:35 Rašyti temą: Webkameros | |
|
Atsidarė naujas skyrius Webkameros 2.0.
http://webcam.lc-pasaulis.com/index.php
Ką reikia daryti, jeigu kamera nepasileidžia:
1. Visų pirmą įsigyti kamerą
2. Pajungti kamerą
3. Instaliuoti (jeigu ji nebuvo instaliuota)
4. Parsisiųsti paskutinę flash versiją (min. 9-ą) (Flash versiją galima parsisiųsti iš čia
http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash
5. Išjungti visas programas kuriose paleista kamera
6. Pasirinkti "Leisti":
7. Pasirinkti kamerą
8. Išvalyti cookies
Šiuo metu visos kameros yra prienamos ir matomos visiems, bet jūs matote visus, kas peržiūri jūsų webkamerą. Taip pat bet kurį žmogų jūs galite "išmesti", paspaudę ant kryžiuko šalia jo vardo. Kitoje versijoje bus funkcija, leidžianti pasirinkti vartotojus, kurie galės matyti jūsų webkamerą.
p.s. vėliau įdėsiu angliškus paveiksliukus ir temą ape tai, kaip valomi "cookies"
| |
| Autorius | Pranešimas |
Naujokas Užsiregistravęs: 2008-04-12 Taškų kiekis: 5 | Parašytas: 12 bal 2008 12:58 Rašyti temą: Webkameros | |
|  | |
| Atgal į viršų | |
 |
Savas Užsiregistravęs: 2008-10-02 Taškų kiekis: 110 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 08 spa 2008 17:29 Rašyti temą: Webkameros | |
| o jei pas mane yra kompe web kamera tai man nereik pirkt kitos? ir kaip isvalyti cookies?  | |
| Atgal į viršų | |
 |
Guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 19956 Iš kur: Portugal | |
| Atgal į viršų | |
 |
Savas Užsiregistravęs: 2008-10-02 Taškų kiekis: 110 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 08 spa 2008 21:31 Rašyti temą: Webkameros | |
| o man kartais tasku nereik kad galetau pasileist web kamera
ir apskritai uz ka tuos taskus gaunama ir kam jie reikalingi? | |
| Atgal į viršų | |
 |
Guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 19956 Iš kur: Portugal | Parašytas: 09 spa 2008 06:19 Rašyti temą: Webkameros | |
| | Citata: |
o man kartais tasku nereik kad galetau pasileist web kamera
|
o ka, kamerai paleisti reikalingi taskai? kazkaip nepamenu
nors zadeta buvo tai padaryti
geras klausimas, reiks pasidometi
| Citata: |
ir apskritai uz ka tuos taskus gaunama ir kam jie reikalingi?
|
gauni kita ranga ir tiek
yra tam tikri zaidimai su taskais, bet jie vykdomi rusiskoje portalo versijoje  | |
| Atgal į viršų | |
 |
| |