| | ko nori moterys iš vyrų | new | | | | Autorius | Pranešimas |
Imbuvys Užsiregistravęs: 2008-10-02 Taškų kiekis: 480 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 09 spa 2008 16:25 Rašyti temą: ko nori moterys iš vyrų | |
| | labas mielosios merginos nezinau ar cia pataikiau bet noreciau paklausti. Ko tikisi mergina is vaikino eidama su juo ipasimatyma? | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21257 Iš kur: Portugal | Parašytas: 09 spa 2008 18:19 Rašyti temą: ko nori moterys iš vyrų | |
| ziurint kelintas tai pasimatymas
ir ar abu pajaus kazka ypatingo, kas gale lemti tolimesnius ivykius
taigi man kur kas idomiau susitikineti iskarto priemus, kad sis pasimatymas bus pervadintas i "tiesiog arbatos isgerkime"
tada nekyla nepatogiu situaciju..
be to, esme pakasta biski giliau jei as pasakyciau, kad nieko nesitikiu, ir man pritartu dar 99 merginos, vargu ar tai butu tiesa, ir atsakymas kur tave tenkintu
manau, kad turetu buti siokia tokia dalele nezinomybes, kuri isjudina zmogaus vaizduote ir pastangas  | | | Atgal į viršų | |  |
Imbuvys Užsiregistravęs: 2008-10-02 Taškų kiekis: 480 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 09 spa 2008 18:27 Rašyti temą: ko nori moterys iš vyrų | |
| | siaip tai skrtingu zmoniu esama tarkim man teko pabuvot pasimatyme su mergina jis buvo pirmas mum ir as is girdau is jos toki pasisakyma kad tipo as jai pirmas su kuriuo snd jei nieko neiseis nu tipo pasimylet apsales likau | | | Atgal į viršų | |  |
Išminčius Užsiregistravusi: 2007-08-31 Taškų kiekis: 12043 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 09 spa 2008 18:29 Rašyti temą: ko nori moterys iš vyrų | |
| Gal ji papokštavo  | | | Atgal į viršų | |  |
Imbuvys Užsiregistravęs: 2008-10-02 Taškų kiekis: 480 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 09 spa 2008 18:35 Rašyti temą: ko nori moterys iš vyrų | |
|
nea apskritai ji tokiom temom snekedavo kad bachurai tokiom temom nelabai sneka | | | Atgal į viršų | |  |
Išminčius Užsiregistravusi: 2007-08-31 Taškų kiekis: 12043 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 09 spa 2008 18:41 Rašyti temą: ko nori moterys iš vyrų | |
| | Bet kažkuo tavo dėmesį patraukė,kad į pasimatymą pakvietei. | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21257 Iš kur: Portugal | Parašytas: 09 spa 2008 19:35 Rašyti temą: ko nori moterys iš vyrų | |
| vetermaru, visu pirma faina labai kad uzsukai pas mus
tu kuo vardu?
o antra, faina, kad sukurei tokia tema!
net idomu su vaikinu pasikalbeti sia tema!
zinai ka pagalvojau? gal ta mergina tik norejo pasirodyti kieta, ka?
ir kalbejo nesamones, noredama tokiu budu atkreipti demesi?
o galima klausima? kaip jus susipazinote, kad nutarete susitikti? o kas si susitikima pavadino pasimatymu?  | | | Atgal į viršų | |  |
Imbuvys Užsiregistravęs: 2008-10-02 Taškų kiekis: 480 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 09 spa 2008 19:36 Rašyti temą: ko nori moterys iš vyrų | |
| | su ja idomu buvo ir turbut pasimylet giliai sirdi tikejausi tik deja jei buvo menesines | | | Atgal į viršų | |  |
Imbuvys Užsiregistravęs: 2008-10-02 Taškų kiekis: 480 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 09 spa 2008 19:40 Rašyti temą: ko nori moterys iš vyrų | |
| | na mano vardas Marius, malonu susipazint vargu pagal jos snekas ir elgesi ji tokia jau buvo siek tiek sakyciau patvirkus arba jau pernelyg atvira nors tai man joje ir patiko susipazinom mes internetu pasirasinejom ir nutarem susitikt ir turbut daugiau as ji vadinau pasimatymu | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2008-08-10 Taškų kiekis: 1032 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 10 spa 2008 14:49 Rašyti temą: ko nori moterys iš vyrų | |
| tai priklauso nuo merginos, ko ji nori. Juk kiekvienas iš mūsų skirtingas tiek auklėjimu, tiek pomėgiais, tiek patirtim. Taigi vienareikšmio atsakymo nėra. Manu, kad vaikinai turi intuiciją ir gali nuspėti, ko iš jo tikimasi. Aš pasibaisėčiau, jei man per pirmą pasimatymą kas pasiūlytų pasimylėti. Bet kitom tai reiškia normalų pasiūlymą. Jei toji mergina pasaka, kad tu pirmas, su kuriuo nepavyks, nemanau, kad ji verta dėmesio. Gal ji į Gineso knygą nori patekti? Kai susitinki pirmą kartą, nemanau, kad kažko daug gali tikėtis. Tiesiog žvalgyba, ar galėsi bendrauti, ar ne. Čia tik mano kukli nuomonė  | | | Atgal į viršų | |  | | | Panašios temos: | | Forumas | Tema | Autorius | Paskutinis pranešimas |  | Sielos šauksmas | Moterys - ar verta ieskoti neatrastos tiesos apie jas? [Pereiti prie: 1, 2, 3, 4, 5] | Mastytojas | 06 lap. 2008 16:38 sauluze  |  | Meilė ir Romantika | Idealai: vyrai, moterys, gyvenimas - kas tai? [Pereiti prie: 1, 2, 3...15, 16, 17, 18, 19, 20] | wwwelcome | 11 rug 2008 19:54 kudikis  |  | Filmai/Televizija | [ Apklausa ] ,,Moterys meluoja geriau" [Pereiti prie: 1, 2, 3] | gabriele9 | 31 kov 2008 17:12 gabriele9  |  | Vaikinas ieško, nori susipažinti | Kas nori susipažinti?
| pikulas | 11 lap. 2008 17:49 JuliusV  |  | |