| |  | Pereiti prie: Atgal 1, 2, 3, 4, 5 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22, 23, 24, 25, 26 +10 Toliau | | | | Autorius | Pranešimas |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 04 bal 2007 07:45 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| aš pasitikiu savo vyru, o jis manimi deja ne. bet dėl to ne tik aš pati kalta. abudu.
Tai jis bando tikrinti, tiksliau bandė, bet aš per daug nesileidžiu būtų tikrinama. Mano telefonas yra mano, mano kompo acountas yra mano. Jei aš turiu nusileidinėti dėl jo sielos ramybės, tai labai sorry. Aš nelandžioju jo asmeniniuose daiktuose ir savuose neleidžiu.
Nors kartą buvau gavusi skambutį, kad mano vyrą matė alia su manim, bet aš tuo metu sėkmingai sportavau klube. Turbūt turėčiau nepasitikėti juo, bet aš žinau jei aš nejaučiu asmeniškai jo šaltumo, tai reiškia viskas gerai. Jei pati pajausiu, tada jau bus kita kalba. | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 04 bal 2007 15:45 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| | wwwelcome rašo: | aciu uz atsakymus!
o ka aplamai manote apie tas/tuos, kurie keicia numeri, siuncia partneriui zinutes, tikrina ar istikimas, ar praso draugiu ta padaryti..
man atrodo tai jau riba.... |
Va cia nesamone yra vien del to, kad partneris gali atsakyti i zinute ir net pazaisti, o tu pradesi pergyvent, del to gal gali buti tau neistikimas  | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 04 bal 2007 15:48 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| | Vylen rašo: | | Turbūt turėčiau nepasitikėti juo, bet aš žinau jei aš nejaučiu asmeniškai jo šaltumo, tai reiškia viskas gerai. Jei pati pajausiu, tada jau bus kita kalba. |
Tiesa, manau, kad mes skiriames tuo nuo vyru, kad mums nereikia tikrint, mes tai jauciam  | | | Atgal į viršų | |  |
Žyniuonis Užsiregistravusi: 2006-12-23 Taškų kiekis: 4206 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 05 bal 2007 10:38 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| ...bet labai gražiai jie tai nurašo į pavydo priepuolis...ir dar gudriau slepiasi...  | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21257 Iš kur: Portugal | Parašytas: 05 bal 2007 13:07 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| ak, nesame mes visi šventuoliai...ir mano kreiva tokia, bet nuomonė...jei pats nepasitiki, tikrini, klausinėji, reiškia nesi šventas ir pats...
teko ir mano pavydo scenų patirti, niu ką...nemalonu...kai tikrina tavo telefoną, kompiuterį...
tik Vylen teisi, reikia turėti privatumą, kitaip bardakas pilnas gaunasi.... | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 06 bal 2007 10:35 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
|
Ir mano draugas skaitydavo mano zinutes, tai budavo nemalonu, kai su juo susitinku, parasau tai draugei, o ta : tai ka jus veikiat? Ar issiaiskinot? ir t.t.Na gal jam ir buvo pagrindo manimi nepasitiket
Mano tel. niekada man neduodavo, bet as ir pati neimdavau, man neidomu kazkaip......  | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21257 Iš kur: Portugal | Parašytas: 17 bal 2007 05:52 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| Ištikimiausi vyrai
Vokiečių mokslininkai paskelbė įdomią išvadą: apkūnūs vyrai mažiau linkę būti neištikimi, nei normalaus svorio ar liesi. Jie apklausė tūkstantį 31-69 metų amžiaus vokiečių ir padarė išvadą, kad 23 proc. normalaus svorio vyrų linkę sukti „į kairę“, kai tuo tarpu apkūnių vyrų grupėje šis rodiklis buvo perpus mažesnis – 11 proc.
Nedidelį antsvorį turinčių vyrų grupėje mėgėjais nukrypti „į kairę“ pasirodė 19 proc. apklaustųjų.
Be to, apkūnesni vyrai mažiau linkę ne tik apgaudinėti partnerę, bet ir lankytis viešnamiuose ar naudotis merginų pagal iškvietimą paslaugomis. Tačiau jų seksualinis aktyvumas nė kiek ne mažesnis, nei normaliai sveriančių vyrų. | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21257 Iš kur: Portugal | Parašytas: 17 bal 2007 05:54 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| Išdavystės anatomija
Šiandien nieko nebestebina meilužių turėjimas, meilės trikampiai ir keturkampiai. Kai kurie netgi bando įrodinėti, kad tai natūralu, sveika šeimai ir buvo per amžius. Bandoma net teisinti vyro psichikos ar fiziologijos ypatumais, moterų emancipacija.
Betgi kalbėdamiesi su tais „laisvą“ gyvenimą propaguojančiais žmonėmis, visada išgirsime, kad ir jie svajoja apie tikrą, vienintelę meilę. Ir jie nori jaustis saugūs santykiuose, nebijoti, kad bus išduoti, pažeminti ar atstumti.
Ir vis tik keista, kodėl žmonės, trokštantys patikimo, artimo ryšio, patys tą ryšį trauko ar nieko nedaro, kad jis stiprėtų. Italų psichoanalitikas Valerio Albisetti tvirtina, kad išdavystė visuomet turi daugybę priežasčių, dažniausiai kylančių iš išduodančio asmens vidaus. Ieškojimas ypatingo santykio išorėje tėra beprasmis bandymas išspręsti rimtas vidines problemas.
V. Albisetti nurodo šias išdavystės priežastis:
1) problemų, egzistuojančių partnerystėje, neigimas,
2) pagarbos, pripažinimo iš partnerio stoka, vedanti į nusivylimą santykiais,
3) savigarbos stoka, kuomet abejojama savo vertingumu, seksualiniu patrauklumu,
4) priklausomybė nuo seksualinių instinktų, nesugebėjimas jų valdyti,
5) senatvės ir mirties baimė, kai norima apgauti save, jog kūnas dar jaunas ir daug gali,
6) nuobodulys, prasmės nematymas,
7) per didelė priklausomybė nuo partnerio, kai susiliejama, nebegalima atskirai mąstyti, veikti, jausti,
nesugebėjimas priimti partnerio/partnerės tokių, kokie jie yra, neišsipildęs noras „pakeisti“,
9) noras partnerį nubausti ar jam atkeršyti,
10) siekimas atmokėti partneriui neištikimybe į jo neištikimybę.
Nereikia būti dideliu gudragalviu, kad suvoktum, jog už visų šių priežasčių slypi asmens nebrandumas, atsakomybės už savo pasirinkimą stoka ir narcisizmas. | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 17 bal 2007 13:25 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| Mmmmm, labai idomu.
Is tiesu daugelis ir isvardintu punktu pasiteisina  | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21257 Iš kur: Portugal | Parašytas: 17 bal 2007 14:03 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| | Citata: |
savigarbos stoka, kuomet abejojama savo vertingumu, seksualiniu patrauklumu
|
kiek as isivaizduoju si atveji, bet sio
| Citata: |
per didelė priklausomybė nuo partnerio, kai susiliejama, nebegalima atskirai mąstyti, veikti, jausti
|
negaliu isivaizduoti!
tai jeigu nebegalima, kaip tada patapti neistikimu? | | | Atgal į viršų | |  | | | | Puslapis 10 iš 26 | Pereiti prie: Atgal 1, 2, 3, 4, 5 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22, 23, 24, 25, 26 +10 Toliau | |