| |  | Pereiti prie: Atgal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22, 23, 24, 25, 26 +10 Toliau | | | | Autorius | Pranešimas |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 28 kov 2007 08:23 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| Bt kokiu atveju tai yra neitikimybe. JUk jei my;li turi buti istikimas siela ir kunu Bet kas yra labiau atleistina? Baisiau butu, jri suzinociau, kad vaikinas su dar susitikineja, skambineja... O jei nuklydo karta i sona, na atleisciau manau Gal net atkersyciau, kad paciai ramiau butu  | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 28 kov 2007 08:29 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| taip baisesnė yra sielos neištikimybė........
bet tai aš linkusi vadinti išdavyste.....
o išdavikas , mano galva, yra dar baisau nei neištikimas žmogus....... | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 28 kov 2007 08:30 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
|
hihiiii
1. ar butu lengva, atkersijus?! bent jau as-nemanau, nors irgi atrodo, kad logiska butu taip pat padaryti
2. ar atleistum ta viena nuklydima i sona? a nelistu mintis i galva, kad kas kart veluojant jis su kazkokia kita? m?
nera 100% pasitikejimo, bent jau man taip atrodo, ir bet kokia kalba ir itikinimas apie tai - eilinis epatazas
galima susitaikyti su tuo, tiketis, kad tai nebepasikartos, bet anyway, kencia moters psihika, pasitikejimas savimi ir t.t. (tik nekibkit prie zodzu, tai ne terminai, tai emocijos) zinoma, jei vyras butu neistikimas - moteris 50/50 = arba susiimtu, pradetu labiau savimi rupintis, skirti jam demesio, analizuoti situacija / arba pultu i depresija, pamirstu kam ji yra salia jo ir t.t.
tai tik mano nuomone...
sakau kad esu nepavydi, bet dar labiau noreciau 100% tokia buti...
sakau, kad atrleisciau neistikimybe, galeciau su tuo gyventi, o istikruju tektu su tuo gyventi, ir tik skirtumas ar su juo ar be.... | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 28 kov 2007 08:32 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| teeeeip, neistikimybe buna dvasine ir fizine, bet kaip pajausti skirtuma?!
ar po tiesiog neistikimybes lengva nustatyti jos rūšį? | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 28 kov 2007 08:41 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| aš galėčiau atleisti, tiesiog yra skirtum, jei parteris nuo to kenčia... ta prasme jei santykiai dėl to kad vienas yra neištikimas suprastėje, tada ne pyragai... bet jei viskas gerai...(moka gi niekurie gerai vaidinti) tada manau, kad tegu tai ir būna.
o dėl to kad psichika kenčia, tai tikrai tiesa.
šiaip tema labai įdomi ir diskutuot galima lb. daug ir ilgai, bet yra kaip yra.... yra žmonės kurie negali be to gyvent dėl rusiškai "samoutverždenija" o yra negalinčių apsispręst ir pasirinkti vieną... | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 28 kov 2007 08:59 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| Pradziai palengvetu, veliau nuo to lengviau nebutu, kad atkersijai
Na o gyvent su tuo ar ne, vel gi lemia daugelis aspektu:jei vyras geras, myli, rupinasi seima, myli tae ir pa. Tikrai neardyciau seimos del nuklydimo...Na nebent tai kartotusi visa laika O jei ir taip negerbtu, tai paslystu karta, ir viso gero  | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 28 kov 2007 09:40 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| uhu, tai pasaka be galo, sia tema labai daug pasakyta ir dar tiek pat galetume paskyti, bet kadangi tam ji ir yra sukurta-diskutuokime
kazkodel vis labiau kalba nukrypsta i vyru neistikimybe, taigi tada is cia ir kitas klausimas....o kaip gi ta, del kurios tai ivyksta?! | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 28 kov 2007 09:45 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| tai vat aš ir bandau išsiaiškinti kas dėl tos dėl kurios vyras nukrypsta???
jei vis su nauja, tai sportinis interesas.. o jei su ta pačia tai čia jau turbūt meilužė gaunasi... kam vyrams turėti meilužę? beje o kam moterims?
tai vat yra dvi skirtingos neištikimybės.. vienkartinė (nukrypimas į šoną) ir nuolatinė (meilužės susiradimas) | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 28 kov 2007 10:08 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| Na pazistu viena mergina, kuri 13 metu bendravo su vedusiu vyru Paisgimde vaika nuo jo. Bet jis taip ir nepaliko zmonos, nors vaiku su ja taip ir nesusilauke. kas tai? Argi gali buti 13 metu tik del sekso?  | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 28 kov 2007 11:13 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| nemanau..
tiesiog yra tokių moterų, kurioms kaip ir nereikia to vyro pašonėj, ji yra kaip ir laisva, bet ir turi su kuo, jei ką...
ir aš buvau tokia, bet vieną dieną susimąsčiau, kad neturiu ką pasikviestiį pagalbą jei labai reikia pvz. vidury nakties ir susitupėjau. | | | Atgal į viršų | |  | | | | Puslapis 6 iš 26 | Pereiti prie: Atgal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22, 23, 24, 25, 26 +10 Toliau | |