Forumas | Čatas | Dienoraščiai | Klubai | Pažintys | Žaidimai | Fotoalbumai | Grožio konkursas Vartotojai Radijas Paieška
Pridėti pasirinkimą Padaryti pagrindiniu   
Mano profilis
Bendravimas
Pramogos
Naudinga
Informacija
Paslaugos
Kalba
Reklama
    Mobili portalo versijanew
LC-PASAULIS.com » Forumas » Pažintys ir romatika » Meilė ir Romantika » Neištikimybe..
Pradėti naują temą   Atsakyti įtemą Pereiti prie: Atgal    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22, 23, 24, 25, 26   +10 Toliau
Atspausdinti temą
Autorius Pranešimas
rubinuke
Meistras
Meistras

Užsiregistravusi:
2007-01-06
Taškų kiekis: 3198
Iš kur: Lithuania

PranešimasParašytas: 28 kov 2007 08:23
   Rašyti temą: Neištikimybe..
  Atsakyti su citata    Atspausdinti pranešimą

Bt kokiu atveju tai yra neitikimybe. JUk jei my;li turi buti istikimas siela ir kunu icon_smile.gif Bet kas yra labiau atleistina? Baisiau butu, jri suzinociau, kad vaikinas su dar susitikineja, skambineja... O jei nuklydo karta i sona, na atleisciau manau icon_wink.gif Gal net atkersyciau, kad paciai ramiau butu icon_rolleyes.gif icon_redface.gif
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Skaityti vartotojo dienoraštį Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
Vylen
Ilgaamžis
Ilgaamžis

Užsiregistravusi:
2006-09-15
Taškų kiekis: 1240

PranešimasParašytas: 28 kov 2007 08:29

taip baisesnė yra sielos neištikimybė........

bet tai aš linkusi vadinti išdavyste.....
o išdavikas , mano galva, yra dar baisau nei neištikimas žmogus.......
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
wwwelcome
Fleimo guru
Fleimo guru

Užsiregistravusi:
2005-11-27
Taškų kiekis: 21224
Iš kur: Portugal

PranešimasParašytas: 28 kov 2007 08:30

hihiiii icon_smile.gif
1. ar butu lengva, atkersijus?! bent jau as-nemanau, nors irgi atrodo, kad logiska butu taip pat padaryti icon_wink.gif
2. ar atleistum ta viena nuklydima i sona? a nelistu mintis i galva, kad kas kart veluojant jis su kazkokia kita? m?
nera 100% pasitikejimo, bent jau man taip atrodo, ir bet kokia kalba ir itikinimas apie tai - eilinis epatazas icon_wink.gif

galima susitaikyti su tuo, tiketis, kad tai nebepasikartos, bet anyway, kencia moters psihika, pasitikejimas savimi ir t.t. (tik nekibkit prie zodzu, tai ne terminai, tai emocijos) zinoma, jei vyras butu neistikimas - moteris 50/50 = arba susiimtu, pradetu labiau savimi rupintis, skirti jam demesio, analizuoti situacija / arba pultu i depresija, pamirstu kam ji yra salia jo ir t.t.
tai tik mano nuomone...

sakau kad esu nepavydi, bet dar labiau noreciau 100% tokia buti...
sakau, kad atrleisciau neistikimybe, galeciau su tuo gyventi, o istikruju tektu su tuo gyventi, ir tik skirtumas ar su juo ar be....
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Skaityti vartotojo dienoraštį Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
wwwelcome
Fleimo guru
Fleimo guru

Užsiregistravusi:
2005-11-27

PranešimasParašytas: 28 kov 2007 08:32

teeeeip, neistikimybe buna dvasine ir fizine, bet kaip pajausti skirtuma?!
ar po tiesiog neistikimybes lengva nustatyti jos rūšį?
Atgal į viršų
Vylen
Ilgaamžis
Ilgaamžis

Užsiregistravusi:
2006-09-15

PranešimasParašytas: 28 kov 2007 08:41

aš galėčiau atleisti, tiesiog yra skirtum, jei parteris nuo to kenčia... ta prasme jei santykiai dėl to kad vienas yra neištikimas suprastėje, tada ne pyragai... bet jei viskas gerai...(moka gi niekurie gerai vaidinti) tada manau, kad tegu tai ir būna.

o dėl to kad psichika kenčia, tai tikrai tiesa.

šiaip tema labai įdomi ir diskutuot galima lb. daug ir ilgai, bet yra kaip yra.... yra žmonės kurie negali be to gyvent dėl rusiškai "samoutverždenija" o yra negalinčių apsispręst ir pasirinkti vieną...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
rubinuke
Meistras
Meistras

Užsiregistravusi:
2007-01-06

PranešimasParašytas: 28 kov 2007 08:59

Pradziai palengvetu, veliau nuo to lengviau nebutu, kad atkersijai icon_confused.gif
Na o gyvent su tuo ar ne, vel gi lemia daugelis aspektu:jei vyras geras, myli, rupinasi seima, myli tae ir pa. Tikrai neardyciau seimos del nuklydimo...Na nebent tai kartotusi visa laika icon_eek.gif O jei ir taip negerbtu, tai paslystu karta, ir viso gero icon_rolleyes.gif
Atgal į viršų
wwwelcome
Fleimo guru
Fleimo guru

Užsiregistravusi:
2005-11-27

PranešimasParašytas: 28 kov 2007 09:40

uhu, tai pasaka be galo, sia tema labai daug pasakyta ir dar tiek pat galetume paskyti, bet kadangi tam ji ir yra sukurta-diskutuokime icon_wink.gif

kazkodel vis labiau kalba nukrypsta i vyru neistikimybe, taigi tada is cia ir kitas klausimas....o kaip gi ta, del kurios tai ivyksta?!
Atgal į viršų
Vylen
Ilgaamžis
Ilgaamžis

Užsiregistravusi:
2006-09-15

PranešimasParašytas: 28 kov 2007 09:45

tai vat aš ir bandau išsiaiškinti kas dėl tos dėl kurios vyras nukrypsta???

jei vis su nauja, tai sportinis interesas.. o jei su ta pačia tai čia jau turbūt meilužė gaunasi... kam vyrams turėti meilužę? beje o kam moterims?

tai vat yra dvi skirtingos neištikimybės.. vienkartinė (nukrypimas į šoną) ir nuolatinė (meilužės susiradimas)
Atgal į viršų
rubinuke
Meistras
Meistras

Užsiregistravusi:
2007-01-06

PranešimasParašytas: 28 kov 2007 10:08

Na pazistu viena mergina, kuri 13 metu bendravo su vedusiu vyru icon_eek.gif Paisgimde vaika nuo jo. Bet jis taip ir nepaliko zmonos, nors vaiku su ja taip ir nesusilauke. kas tai? icon_eek.gif Argi gali buti 13 metu tik del sekso? icon_eek.gif
Atgal į viršų
Vylen
Ilgaamžis
Ilgaamžis

Užsiregistravusi:
2006-09-15

PranešimasParašytas: 28 kov 2007 11:13

nemanau..
tiesiog yra tokių moterų, kurioms kaip ir nereikia to vyro pašonėj, ji yra kaip ir laisva, bet ir turi su kuo, jei ką...

ir aš buvau tokia, bet vieną dieną susimąsčiau, kad neturiu ką pasikviestiį pagalbą jei labai reikia pvz. vidury nakties icon_rolleyes.gif ir susitupėjau.
Atgal į viršų
Pradėti naują temą    Atsakyti įtemą Laiko juostos yra GMT + 1 valanda
LC-PASAULIS.com » Forumas » Pažintys ir romatika » Meilė ir Romantika » Neištikimybe..
Puslapis 626 Pereiti prie: Atgal    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22, 23, 24, 25, 26   +10 Toliau