| |  | Pereiti prie: Atgal -10 1, 2, 3, 4, 5 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22, 23, 24, 25, 26 Toliau | | | | Autorius | Pranešimas |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 29 Gegužė 2007 09:39 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| šiaip
todėl kad moteris esu
todėl kad moku apsukt viską taip kad būtų lyg ir gerai visiems bet būtų palanku man... čia bet kuri moteris gali, o vyrai ne
mane švelniai taip vadina vyras mano, kai kurie draugai  | | | Atgal į viršų | |  |
Žyniuonis Užsiregistravusi: 2007-03-28 Taškų kiekis: 4875 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 29 Gegužė 2007 10:00 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| Tai mane ir taip vadina, kartais...
Bet kažkaip niekada neatkreipdavau dėmesio kodėl mane taip vadina?  | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 31 Gegužė 2007 16:41 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| | Pilaga rašo: | Na tai apšaukti ragana 100 procentu nebegaliu
Na tai aš tave tada tau leidus RAGANĖLE skelbiu  |
Tinka  | | | Atgal į viršų | |  |
Išminčius Užsiregistravusi: 2007-08-31 Taškų kiekis: 12043 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 20 gr. 2007 12:52 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| Daugybė priežasčių lemia, kodėl žmonės išduoda savo antrąją pusę, tačiau nė viena jų nepateisina neištikimybės. Populiariausia neištikimybės priežastis, kad ir kaip būtų keista, - baimė, nenoras prisiimti atsakomybės dėl kito žmogaus. Labai dažnai išdavystė tėra dvasinio nebrandumo rezultatas, tačiau kartais tai gali byloti ir apie rimtas psichologines problemas.
Gana dažnai į kairę pasukama kerštaujant: sužinojus apie partnerio neištikimybę greitai surandama tinkama kandidatūra, kad "svarstyklių pusiausvyra" būtų išlaikyta. Šio metodo veiksmingumas verčia abejoti: gal kam nors dėl jo laikinai ir palengvėja, tačiau neištikimybę paskatinusi problema lieka neišspręsta.
Kartais neištikimybės griebiamasi kaip būdo nutraukti santykius. Tačiau tai nėra pati geriausia išeitis - įskaudinsite žmogų, su kuriuo jus kadaise siejo šilti santykiai, ir vargu ar suteiksite laimės naujam partneriui. Dažniausiai žmonės, kurie pasiduoda neištikimybės pagundai, neilgai lieka su tais, kurie nuolat primena jiems išdavystę.
Dar viena neištikimybės priežasčių - nuobodulys ir nepasitenkinimas. Kuo ilgiau trunka santykiai, tuo labiau tikėtina, kad į juos įsibraus rutina. Regis, tarp jūsų viskas gerai, nieko ypatingo nevyksta. Ir staiga nesąmoningai pradedama ieškoti žmogaus, kuris priverstų jus krūptelėti, iš naujo pasijusti dėmesio centre.
Dažnai būna, kad žmogus nėra patenkintas savo seksualiniu gyvenimu, tačiau apie tai neprasitaria nuolatiniam partneriui - bijo jį įžeisti. Tada renkamasi esą mažesnė blogybė - susirandamas meilužis ar meilužė. Tokiu atveju aštrūs pojūčiai garantuoti šimtu procentų. Kai apie neištikimybę sužinos nuolatinis partneris, suvoksite, koks mielas buvo tas tarsi nuobodus, tačiau ramus ir tikras gyvenimas. _________________ Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai. | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 21 gr. 2007 19:52 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
|
Vis dazniau tenka girdeti, kad nera istikimu vyru ar moteru, yra tik nepasitaikanciu progu. gali buti tai tiesa. bet jei zmogus kuris yra mylimas iesko sex partnerio, nemanau, kad jo jausmai yra stiprus ar apskritai yra tie jausmai Ten kur yra tikra meile, negali buti jokio trecio  _________________ Kažko pabaiga, visada kito pradžia... | | | Atgal į viršų | |  |
Filosofas Užsiregistravusi: 2007-12-09 Taškų kiekis: 7653 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 22 gr. 2007 15:48 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| rubinuke rašo (21 gr. 2007 20:52 ) : | | ... yra tik nepasitaikanciu progu... |
Apie nepasitaikančias / pasitaikančias progas :
Proga pasitaiko, bet nepasikartoja
Kiekviena neišnaudota " proga " palieka po žilą plauką galvoje
Šie posakiai nebūtinai turi sutapti su mano nuomone
Jei gyvenama dėl " akių " dėl vaikų , dėl " ką pasakys žmonės, tėvai, dėl turto, ar dar dėl ko nors , tada neištikimybė - neišvengiama ( kai kada pateisinama ) bet jei gyveni kartu - privalai būti ištukimu / a , jei negali tokiu / a būti - visi keliai atviri...  _________________ Gyventi taip gera, kad net bloga daros... | | | Atgal į viršų | |  |
Naujokas Užsiregistravęs: 2007-12-23 Taškų kiekis: 2 Iš kur: United Kingdom | Parašytas: 23 gr. 2007 11:45 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| sex yra sex neistikimybe yra kitas wardas sexso  | | | Atgal į viršų | |  |
Išminčius Užsiregistravusi: 2007-08-31 Taškų kiekis: 12043 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 24 gr. 2007 14:57 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| butkiux rašo (23 gr. 2007 11:45 ) : | sex yra sex neistikimybe yra kitas wardas sexso  | Didesnės nesamonės neesu girdėjusi. _________________ Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai. | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 27 gr. 2007 20:28 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| butkiux rašo (23 gr. 2007 10:45 ) : | sex yra sex neistikimybe yra kitas wardas sexso  |
is vis koks cia dar kitas vardas Yra istikimybe ir neistikimybe, kito vardo negali buti  _________________ Kažko pabaiga, visada kito pradžia... | | | Atgal į viršų | |  |
Prityręs Užsiregistravusi: 2008-01-19 Taškų kiekis: 34 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 20 saus 2008 00:14 Rašyti temą: Neištikimybe.. | |
| joa cia truksta vyriskos nuomones  | | | Atgal į viršų | |  | | | | Puslapis 17 iš 26 | Pereiti prie: Atgal -10 1, 2, 3, 4, 5 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22, 23, 24, 25, 26 Toliau | |