Forumas | Čatas | Dienoraščiai | Klubai | Pažintys | Žaidimai | Fotoalbumai | Grožio konkursas Vartotojai Radijas Paieška
Pridėti pasirinkimą Padaryti pagrindiniu   
Mano profilis
Bendravimas
Pramogos
Naudinga
Informacija
Paslaugos
Kalba
Reklama
    Mobili portalo versijanew
LC-PASAULIS.com » Forumas » Pažintys ir romatika » Meilė ir Romantika » Vyresnė moteris + jaunesnis vyras
Pradėti naują temą   Atsakyti įtemą Pereiti prie:   1, 2, 3, 4, 5 ... 31, 32, 33, 34, 35   +10 Toliau
Atspausdinti temą
Autorius Pranešimas
etaruj
Žyniuonis
Žyniuonis

Užsiregistravusi:
2006-12-23
Taškų kiekis: 4198
Iš kur: Lithuania

PranešimasParašytas: 02 vas 2007 12:51
   Rašyti temą: Vyresnė moteris + jaunesnis vyras
  Atsakyti su citata    Atspausdinti pranešimą

... jeigu vyras vyresnis už žmoną, tuomet visuomenė į tokias poras žiūri atlaidžiai – ką padarysi, žilė galvon, velnias uodegon... bet jei vyresnė yra moteris, tuomet visuomenė negailestinga. moterį išvadins įvairiais epitetais, o vyro gailės ir bandys atkalbėti, bandydami atverti jam akis.....
....???....kaip iš tikro....
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Skaityti vartotojo dienoraštį Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
rubinuke
Meistras
Meistras

Užsiregistravusi:
2007-01-06
Taškų kiekis: 3198

PranešimasParašytas: 02 vas 2007 13:40

Meileje amzius nesvarbus icon_biggrin.gif jei buciau laiminga su juo, man nerupetu nei visuomenes nei kieno nors dar nuomone. juk zmones negyvena tavo gyvenimo ir gyvent tau nepades. O del atkalbinejimu - kam reikalingas toks vyras, kuris jiems pasiduos. icon_wink.gif
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Skaityti vartotojo dienoraštį Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
Vylen
Ilgaamžis
Ilgaamžis

Užsiregistravusi:
2006-09-15
Taškų kiekis: 1240

PranešimasParašytas: 02 vas 2007 13:52

mano teta ištekėjo už 9 metais jaunesnį vyrą. turi jau du vaikus, gyvena laimingai... nors kas ten iš tikrųjų žino kaip yra.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
rubinuke
Meistras
Meistras

Užsiregistravusi:
2007-01-06

PranešimasParašytas: 02 vas 2007 13:58

o mano seneliai (A.A). Senele buvo 8 metais vyresne uz seeli. ir jie buvo labai laimingi.net sulauke senatves maciau kaip vienas kitu rupinasi. mmmhhh kaip grazu ziuret buvo icon_smile.gif
Atgal į viršų
wwwelcome
Fleimo guru
Fleimo guru

Užsiregistravusi:
2005-11-27
Taškų kiekis: 21224
Iš kur: Portugal

PranešimasParašytas: 02 vas 2007 14:42

mmmmmmmm
nebuvo jis vyru man, seip vaikinas, 5 metais jaunesnis, bet atrode mano metu, tik as jau unike buvau, o jis 12 klasej...
ar meile ten buvo, sunku pasakyti, bet jis man patiko, as jo tevams, jis mano, bet mano draugai...deja teko isgirsti nemaloniu pasisakymu...
gaila, bet priemiau sprendima issiskirti, del ko skaudu iki siol icon_rolleyes.gif
bet tada, zodziai "tu jam kaip mama, paaugs, prisizaides su tavim, suras jaunesne, grazesne..." nedave ramybes :S
aisku, kad gal nereikejo demesio kreipti, bet deja, tas iki siol mane laiko ir su jaunesniais ne neprasidedu...

bet, musu seimoje ne daug, bet yra tokiu poru, kur zmona vyresne, God my, jei lemta but kartu-joks amzius ne beda!
Atgal į viršų
etaruj
Žyniuonis
Žyniuonis

Užsiregistravusi:
2006-12-23

PranešimasParašytas: 02 vas 2007 17:19

.....wwwelcome .....tada labai jauna buvai, o kitų nuomuonė tuomet laaabaaai svarbi....
aš čia įsivėludus į tokia amžiaus diskusiją buvau, manau imsiu ir pasmalsausiu , kaip čia žmonės reaguoja....mano požiūriu, jei porai gerai, kodėl tai trukdo aplinkiniams....?
Atgal į viršų
wwwelcome
Fleimo guru
Fleimo guru

Užsiregistravusi:
2005-11-27

PranešimasParašytas: 02 vas 2007 17:22

naaaaaaa, ar 23 metai-jauna? o jau 26-sena? icon_lol.gif
man nuomone svarbi-juk draugai...
Atgal į viršų
wwwelcome
Fleimo guru
Fleimo guru

Užsiregistravusi:
2005-11-27

PranešimasParašytas: 02 vas 2007 17:25

eidamas pries visu nuomone-ne visada busi teisus, laimingas ir nelaimingas! bet ar tai tavo paties pasirinkimas kaip jaustis, del ko stengtis-velnias zino...gyvename juk visomeneje
aisku, nei draugai miegos su mano bahuru/vyru, nei valgys, bet kai stoja pasirinkimas draugai-meile...blogiau nebuna..
ar draugai, suorganizave toki pasirinkima nebedraugai daugiau?
cia daug klausimu....

***lekiu i centra! gana liudeti! visiems buckiai!
Atgal į viršų
rubinuke
Meistras
Meistras

Užsiregistravusi:
2007-01-06

PranešimasParašytas: 02 vas 2007 17:32

manau, jei poroje viskas gerai ir draugai tai mato - nieko nesakys del jokio amziaus skirtumo. Gali sakyti tokiu atveju, jeigu jis tures kokiu blogu savybiu. man atrodo amzius neturi reiksmes apskritai icon_smile.gif
Atgal į viršų
etaruj
Žyniuonis
Žyniuonis

Užsiregistravusi:
2006-12-23

PranešimasParašytas: 05 vas 2007 12:21

wwwelcome rašo:
naaaaaaa, ar 23 metai-jauna? o jau 26-sena? icon_lol.gif
man nuomone svarbi-juk draugai...

.....matai ta ribą kada kas yra kas pakankamai suku...daraugai, ...tikri darugai prisiderins prie tavęs, " tipo" draugai...gali nusisukti...regis vyrukui 17, jau kaip suaugęs, bet dar moksleivis...ji na...23..jau suaugusi...čia galima tiek gijų išvedžioti...manau sverbu tokiems žmonėms gera kartu... icon_wink.gif
Atgal į viršų
Pradėti naują temą    Atsakyti įtemą Laiko juostos yra GMT + 1 valanda
LC-PASAULIS.com » Forumas » Pažintys ir romatika » Meilė ir Romantika » Vyresnė moteris + jaunesnis vyras
Puslapis 135 Pereiti prie:   1, 2, 3, 4, 5 ... 31, 32, 33, 34, 35   +10 Toliau

Panašios temos:
   Forumas   Tema   Autorius   Paskutinis pranešimas 
Naujų pranešimų nėra Pašnekesiai (Floodinimas) ...graži moteris...
[Pereiti prie: 1, 2, 3...13, 14, 15, 16, 17, 18]
etaruj 02 lap. 2008 09:13
sauluze Peržiūrėti paskutinį pranešimą
Naujų pranešimų nėra Juokingi Mintys apie vyrus ir moteris ;)
[Pereiti prie: 1, 2, 3, 4]
rubinuke 10 spa 2008 13:38
sauluze Peržiūrėti paskutinį pranešimą