| | Tatuiruotes ir auskarai | new | | | | Kaip jus vertinate tatuiruotes, auskarus ir ivairiu spalvu plaukus ?? | | Tai man tai patinka, mane jaudina tokie dalykai. | | 20% | [ 6 ] | | Ne, tai tik kuno darkymas. | | 0% | [ 0 ] | | Ziurint kas per tattoo, auskaras ir kokioje jis vietoje. | | 80% | [ 24 ] | | | Iš viso balsų : 30 | | | Autorius | Pranešimas |
Išminčius Užsiregistravusi: 2007-08-31 Taškų kiekis: 12043 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 06 spa 2007 16:48 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| Manau jeigu noras labai didelis, tai užgožia baimę.Aišku tai tik tavo reikalas jei tau gražu, patinka ir tu to nori kodėl gi ne.Tik kreipkis į profesionalius šio darbo žinovus, nepagailėk primokėti už kokybę. _________________ Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai. | | | Atgal į viršų | |  |
Plepūnas Užsiregistravusi: 2007-10-11 Taškų kiekis: 50 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 11 spa 2007 21:40 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| Aš, tradiciškai, turiu pora auskariukų ) Ne kartą galvojau apie auskarą į antakį ar į lūpą, tačiau, kaip neprisiruošiau, taip ir neprisiruošiau.. o dabar, kažkaip, kai pagalvoju, gerai, kad ir nesugalvojau iš tikųjų įsivert:) Užtenka auskariukų ir ausyse, be ir tai, kartais ir tuos tingisi keisti.. :-}
Šiaip, bamboje ir nosyje, nelabai patinka. Nugi, nesižiūri ir viskas.. dar nage, nauja mada atsiradusi auskariukas. Irgi kažkaip nepripratus, galbūt ir nesižiūri..
O, būč, pamiršus, dėl tatoo:) Labai gražu, vyrams ant blauzdos, ar peties.. moteriškėms irgi seksualiai atrodo:) Pati norėčiau ant riešo mažytės tatoo Bet čia irgi neaišku, ar kada prisiruošiu.. ;P | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2006-08-10 Taškų kiekis: 2411 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 21 gr. 2007 14:54 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
|
pasigrozekim...
 _________________ Akcija: kas trečias stulpas laimingas! | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2006-08-10 Taškų kiekis: 2411 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 21 gr. 2007 15:00 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
|
 _________________ Akcija: kas trečias stulpas laimingas! | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2006-08-10 Taškų kiekis: 2411 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 21 gr. 2007 15:07 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
|
Filosofas Užsiregistravusi: 2007-12-09 Taškų kiekis: 7653 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 26 gr. 2007 11:39 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| Ir auskarai ir tatoo man patinka, ypač laikinas tatoo, na, nebent pasidaryčiau tikrą ant kojos čiūrnos mažą, mažą kad paskui viso vaizdo nesugadintų celiulitas
Miledi iš " Trijų muškietininų " turėjo ištatuiruotą leliją ant peties, kuri reiškė , kad ji - prostitutė. Labai atsargiai reiktų išsirinkti kokį " paveiksliuką " tatuiruoti, nes kiekvienas tatoo turi savo reikšmę , atneša teigiamos ar neigiamos energetikos , tai tiesiog " mokslas " žinoti ir tiksliai sau prisitaikyti.
Nekenčiu, kai senyvo amžiaus ir įtartini tipai pasidarę tatoo ant pirštų ( 1, 2, 3, 4, 5 ) arba kažkokius banalius užrašus : vek žyt' budu, ne zabudu , mat' moja - rodina ir pan. Tokius stengiuosi aplenkti ...
Auskariukus nešioju nuo pat žalios jaunystės, smagus papuošalas, turiu įvairių , įvairioms progoms , bet tik ne su plastmase, mėgstu sidabrinius su malachitu , mažais perliukais , nemėgstu auksinių , nebent labai mažiukus, nes nenoriu atrodyti, kaip RU karininko žmona
Į netradicines vietas neverčiau aukskariuko, bijočiau netyčia sužaloti kūną. _________________ Gyventi taip gera, kad net bloga daros... | | | Atgal į viršų | |  |
Savas Užsiregistravęs: 2008-06-05 Taškų kiekis: 137 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 05 birž 2008 19:24 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| Na aš prieš nieka neturiu ko blogo pasakyt, bet žinoma kas perdaug tas nesveika. Kas kiek nori tas tiek veriasi tu auskaru ir darosi tatoo...
Na pavyzdžiui man tai sexuali vieta tatuiruotei yra nugaros apačioje, žiauriai gražu.
Auskarai? Na auskarų šiais laikais, kaip sakant, prisiveriama nežmoniškai daug. Ant veido man atrodo negražiai, bet auskariukas bamboje, keletas ausyse, atrodo labai naturaliai ir savotiškai seksualiai  | | | Atgal į viršų | |  |
Žyniuonis Užsiregistravusi: 2008-03-16 Taškų kiekis: 4141 Iš kur: Spain | Parašytas: 18 birž 2008 10:06 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| Grazu save papuosti. As jau senai turiu taturuote maza. Man patinka, grazu.O ausakarus tikriausia daugelis turi po keleta.  | | | Atgal į viršų | |  |
Filosofas Užsiregistravusi: 2007-11-06 Taškų kiekis: 7464 Iš kur: Ireland | Parašytas: 18 birž 2008 14:23 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| Pilaga rašo (14 Gegužė 2007 17:49 ) : | | o kaip jos atrodys kai tau bus 70 metuku?(pvz. tatiuruote ant krutines?) |
Aš namanau kad kai tau bus 70 metu tu vaikščiosi su didele iškirpte,kad atsiprasant papai matytus Pažiūrėk kaip rengiasi tokio amžiaus žmonės,net vasara ilgom rankovem vaiksto ir kelnem,tu galvoji kad tu kitaip rengsies?Aš už tatuaruotes,pati neturiu bet labai norečiau,gal kada ir pasidarysiu  _________________ ***Linksmai gyvensi-ilgai nepasensi!*** | | | Atgal į viršų | |  |
Žyniuonis Užsiregistravusi: 2008-03-16 Taškų kiekis: 4141 Iš kur: Spain | Parašytas: 19 birž 2008 08:19 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| Tesiu minti toliau. Oi, nemazai moteru vyresnio amziaus vaiksto su tatiuruotemis. Daugiausia pastebejau moterys is Anglijos. As uz kuklia maza kuno puosmenele.  | | | Atgal į viršų | |  | | | |