| |
| Kaip jus vertinate tatuiruotes, auskarus ir ivairiu spalvu plaukus ?? | | Tai man tai patinka, mane jaudina tokie dalykai. | | 20% | [ 6 ] | | Ne, tai tik kuno darkymas. | | 0% | [ 0 ] | | Ziurint kas per tattoo, auskaras ir kokioje jis vietoje. | | 80% | [ 24 ] | | | Iš viso balsų : 30 | |
| Autorius | Pranešimas |
Imbuvys Užsiregistravęs: 2007-06-04 Taškų kiekis: 407 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 05 birž 2007 16:07 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| | niekada pries tuos dalykus neturejau nieko pries , bet pats nieko nenoriu, nei auskaro nei tatu | |
| Atgal į viršų | |
 |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 09 birž 2007 18:09 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| na cia skonio reikalas, as tai noriu, bet vis niekaip neprisiruosiu nieko pasidaryt Va girdejau, kad dabar yra ne tatuiruociu kainos, o kaina uz val. - apie 400lt. Tai yra labau brabgu, nes padaryti taoo per val. yra sunku, aisku, daug nuo ko priklauso. Bet geriau butu pati tatuiruote uz tokia kaina  _________________ Kažko pabaiga, visada kito pradžia... | |
| Atgal į viršų | |
 |
Žyniuonis Užsiregistravusi: 2007-03-28 Taškų kiekis: 4875 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 09 birž 2007 19:20 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| | Bet tai kai kainos..... Nerealios.... Ar tikrai taip gali buti? | |
| Atgal į viršų | |
 |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 14 birž 2007 20:13 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| Taip, pazistamas dirba tatuiruociu salone, tai ten galioja tokia sistema, kad mokama yra uz valanda. Na gal ne visur taip yra, bet vis tik kainos nerealios  _________________ Kažko pabaiga, visada kito pradžia... | |
| Atgal į viršų | |
 |
Išminčius Užsiregistravusi: 2007-08-31 Taškų kiekis: 12043 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 01 rug 2007 18:51 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
|
Turiu tatuiruote ant kojos, apačioje prie kauliuko, mažą simpatišką drieželį. Pernai pasidariau PARADAIZ salone, labai juo didžiuojuosi.Šiaip esu prasidurusi ausis dar vaikystėje.Mano nuomone viskam turi būti saikas.Dėl grožio ir skonio nesigynčijų, gerbiu visus žmonės ir jų pasirinkimą(aišku proto ribose) _________________ Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai. | |
| Atgal į viršų | |
 |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2005-11-03 Taškų kiekis: 1970 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 04 spa 2007 18:38 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| Xej visiems ;]
norechaw paklausti o kajp zjurite i auskara antakyje?
gl kas nors jusu turi?
ir gl patirtimi pasidalintumete?
nes lbj noriu i antaki wertis auskara.. ;]
wat..  | |
| Atgal į viršų | |
 |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 04 spa 2007 19:21 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| man negrazu antakyje..liezuvyje patinka..bet antakyje negrazu..ziurint gal koks tavo stilius....  _________________ Kažko pabaiga, visada kito pradžia... | |
| Atgal į viršų | |
 |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2005-11-03 Taškų kiekis: 1970 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 04 spa 2007 20:03 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| joa ;DD
na bt man yra grazu antaky ;DD
nzn kdl ;DD
wat.. | |
| Atgal į viršų | |
 |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 05 spa 2007 08:41 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| jei tau gražu tai ir įsiverk
man gražu, kas saikingai.
Jei bus vienas antaky, kitas liežuvyje, trečias ketvirtas penktas... žiūri, o žmogaus jau ir nebesimato.  _________________ keep smiling!!! :) | |
| Atgal į viršų | |
 |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2005-11-03 Taškų kiekis: 1970 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 05 spa 2007 14:37 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| ash tjp pat galwoju.. ;]
bt norju tik i antaki...man kitur nlbj grazu.. ;]
na liezuvy neblogaj atrodo bt kd bijaw ;D
cja juk liezuwis!!! ;DDD
tj wat.. ;] | |
| Atgal į viršų | |
 |
| |