| |
| Kaip jus vertinate tatuiruotes, auskarus ir ivairiu spalvu plaukus ?? | | Tai man tai patinka, mane jaudina tokie dalykai. | | 20% | [ 6 ] | | Ne, tai tik kuno darkymas. | | 0% | [ 0 ] | | Ziurint kas per tattoo, auskaras ir kokioje jis vietoje. | | 80% | [ 24 ] | | | Iš viso balsų : 30 | |
| Autorius | Pranešimas |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 09 kov 2007 19:02 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| man sitos visai patinka
 | |
| Atgal į viršų | |
 |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 09 kov 2007 19:03 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| | secrelt rašo: | siauliuose, siauliu viesbuty, nesigailiu  |
Kokios kainos Siauliuose? | |
| Atgal į viršų | |
 |
Žyniuonis Užsiregistravusi: 2007-03-28 Taškų kiekis: 4875 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 14 Gegužė 2007 16:49 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| | o kaip jos atrodys kai tau bus 70 metuku?(pvz. tatiuruote ant krutines?) | |
| Atgal į viršų | |
 |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21257 Iš kur: Portugal | Parašytas: 15 Gegužė 2007 05:22 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| neseniai mačiau vaikiną, kuris ant kaklo turi tatuiruotę
kaip tai gražiai atrodo...toks stiprus kaklas, stiliovas vaikinas, dera, turėčiau pasakyti
dėl senėjimo ir tatuiročių...
tai ką, dėl to, kad pasensime, neturėtume jų turėti dabar, kol jauni esame?  | |
| Atgal į viršų | |
 |
Meistras Užsiregistravusi: 2006-08-10 Taškų kiekis: 2411 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 15 Gegužė 2007 10:06 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| | Vylen rašo: | dar dėl auskarų... pvz į bambą.. kas ką mąsto? Gal kas įvėręs buvo, kokie pojūčiai, įspūdžiai ir pasekmės?  |
Nu ka ir as prtarsiu keleta zodeliu....!!! Bamboi auskara turiu trys metus... KAi veriausi nebijojau nes beweik pati buvau sau prasiverus... MAn pavizdziuj visiskai neskaudejo juokiausi.... bet kitiem tai labai skauda po to negali lankstiti pilvo sokineti o as ta pacia diena kaip niekur nieko nuejau dar i treniruote... Ausise tuiru 6 skyles viena veriausi pati...vat labai skaudejo kai veriausi ausije i kremzle skaudziua man buwo nei i bamba... DAr turiu auskara liezuvi jau kokius keturis menesius nu nz nieko ipatingo sawaite valgyt beveik negali svampi nu seip tiesa pasakius sunku i ta liezuvi reik pasirizimo O del tatuiruociu...gal ir noreciau bet ne laikinos nes dauk kas sako laikina labai ziaurei atrodo kai pradeda blesti juk dabar net isradoi tikras tatuiruotes galima panaikinti...
Juk jau 2007 metai.... VISAI NIEKO DREZIUKAS
PATI NORECIAU KINIETISKO KOKIO ZENKLO...
 | |
| Atgal į viršų | |
 |
Žyniuonis Užsiregistravusi: 2007-03-28 Taškų kiekis: 4875 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 15 Gegužė 2007 12:21 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
|
| Citata: |
dėl senėjimo ir tatuiročių...
tai ką, dėl to, kad pasensime, neturėtume jų turėti dabar, kol jauni esame?
|
Tai gal ir galima tik klausiau kaip atrodys kai tau bus 70 metuku.
Beja klausimas apie kinietiskus zenklus. Tarkim varda savo kinietiskai dalima butu uzsirasyti?#260; Ar tie kinietiski rastai raidziu vertimui neturi tik zodzius? | |
| Atgal į viršų | |
 |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 21 Gegužė 2007 09:17 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| | Pilaga rašo: |
Tai gal ir galima tik klausiau kaip atrodys kai tau bus 70 metuku.
|
Kai bus 70m. manau teks vaiskcioti tokiais drabuziais, kad tatuiruotes nesimatys Arba paprasciausia jau nieks neziures, kad pamatytu
Del auskaru verimosi, tai ausyse niekada nenorejau antros auskaro, man negrazu O va liezuvyje - graziai atrodo
O tatuiruote vis zadu padaryt bet vis atodelioju i nezinau kodel Gal nereikia ? | |
| Atgal į viršų | |
 |
Žyniuonis Užsiregistravusi: 2007-03-28 Taškų kiekis: 4875 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 22 Gegužė 2007 12:35 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| Bet tai jausmas kai turesi slepti . Susirasi koki diediuka, nusirengsi vakare, o jis sakys: "ziek tu blogai nusiprausei, tau ten juoda kazkas" | |
| Atgal į viršų | |
 |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 02 birž 2007 18:30 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| | Pilaga rašo: | Bet tai jausmas kai turesi slepti . Susirasi koki diediuka, nusirengsi vakare, o jis sakys: "ziek tu blogai nusiprausei, tau ten juoda kazkas" |
Tikiekimes, kad tas deduks nebus rokeris arba pankas
Tada galetu ir nesuprasti
O siaip is tiesu pamascius zmogus ilgai buna jaunas, taip ir oda, taigi, kaip atrodys tatuiruoten senatveje, man atrodo, visai nesvarbu  | |
| Atgal į viršų | |
 |
Žyniuonis Užsiregistravusi: 2007-03-28 Taškų kiekis: 4875 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 05 birž 2007 08:08 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| Bet Daugiausai žmogus jaunas buna viduje, o oda raukšlėtis pradeda pakankamai anksti....
Bet ka čia ginčytis, šiandien gyvename laisvoje šalyje ir turime teisę į bet ką... Auskarus įvairiose vietose (net ir imtymiose), suveltus plaukus (dredai), tatiuruotes ir dar visokius kitokius reikaliukus, kurie vieniems priimtini, kitiems nelabai.  | |
| Atgal į viršų | |
 |
| |