| | | | | Autorius | Pranešimas |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 06 saus 2007 18:36 Rašyti temą: Naktiniai klubai | |
| | Jei einate i naktinius klubus, tai i kokius? Kodel pasirinkote butent ta vieta? | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 08 saus 2007 12:35 Rašyti temą: Naktiniai klubai | |
|
paskutinį kartą buvau men's factory. patiko. daugiau neisiu  | | | Atgal į viršų | |  |
Žyniuonis Užsiregistravęs: 2006-05-10 Taškų kiekis: 4592 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 08 saus 2007 14:28 Rašyti temą: Naktiniai klubai | |
| As einu i "savus" tipo kur yra pazystamu - taip linksmiau na ir saugiau
Tarkim Velvet, ant tauro kalno - pazystu apsauginius... na ir klubas patinka...
Dar Kiemelis, kur Sermuksniu lygtai g-vej - ten aplinka baisoka - tipo "pritonas" bet linksma, be pazystamu geriau neit - galima ta pati vakara gaut i galva
Dar varom kartais i Vis-A-vis fabuose- arti namu ir ramu - patinka dj-ai ir aplinka  _________________ Jeigu moteris nukrito - kvailys praeis pro shali, dzhentelmenas - pades atsikelti, o tikras vyras - atsiguls shalia.
Vyrai -kaip pashto zhenklai: jei gerai palaizhysi, sunkiai beatplėshi.. ;))) | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 09 saus 2007 16:13 Rašyti temą: Naktiniai klubai | |
| pati lankausi prospekto pube jau 1, 5 metu pazistu jau visus barmenu, apsauga, nuolatinius klientus, dj'us. uztat smagu, ne jautiesi kaip namie kai kurie zmones, su kuriais susipazinau jau tapo mano draugais.kol kas vietos keist nenoriu  | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 10 saus 2007 08:03 Rašyti temą: Naktiniai klubai | |
| pritariu, kad smagiau eiti ten kur pažįstamų yra tarp personalo. Vaikščiojau ir aš savais laikais kiekvieną savaitę vis ten pat, įėjimas nemokamas, alkoholis jei norėjau, savas buvo, tiksliau jau ten manęs laukė, man neštis su savim nereikėjo, staliukas užrezervuotas. Labai faina ir saugu ir patogu, bet atsibodo... Visi žmonės tie patys, jei ateina koks naujas tai iš karto matosi.. Na ir galiausiai pakeičiau savo dislokacijos vietą  | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 10 saus 2007 10:31 Rašyti temą: Naktiniai klubai | |
| | pritariu, kad kartais norisi pakeisti aplinka.bet kai pakeiciu ir buna nuobodu, tada galvoju, verciau jau buciau ten, nors pazistamu veidu butu. aisku zmones nera visa laika tie patys, tik yra pastoviu klientu.nes i prospecto pubas siuo metu gan populiarus klubas. gal kas pastaruoju metu buvo brodvejuje? kas ten gero?sake kad jis jau atgyveno..., bet zmones vis dar eina | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 13 saus 2007 19:51 Rašyti temą: Naktiniai klubai | |
| niu gi, o kaip kiti?kur einate?  | | | Atgal į viršų | |  |
Naujokas Užsiregistravęs: 2007-01-14 Taškų kiekis: 2 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 14 saus 2007 13:48 Rašyti temą: Naktiniai klubai | |
| loopas kas sumani sex  | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 15 saus 2007 12:12 Rašyti temą: Naktiniai klubai | |
| Petriuk rasyk lietuviskai  | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 15 saus 2007 13:29 Rašyti temą: Naktiniai klubai | |
| Petriukui rūpi tik sexas, be skirtumo kur
naaaaa, paskutinį sykį klube buvau rugpjūtį
visur pilna žmonių buvo, tad....teko važiuoti į Malibu..
ką aš apie jį galiu pasakyti..malaletkos girti, apsirūkę..aptarnavimas baisus, muzika siaubinga
kadaise, prieš 6-5 metus per naktį apeidavome kelis klubus buvo kompanija linksma, nutrūkusi, važinėjome ku tik netingėjome tai išmesdavo mus iš klubų, tai gerai laiką praleisdavome
kur bevažiuotume, visada turėjome užsukti i GVB (buvo toks)
šeiiiip, negaliu psakyti, kad kuris nors klubas paliko wow įspūdį...
kaip bebūtų man patinka klube būti su draugais, bet paskutiniu metu, be alkoholio dozės ten neįmanoma būti
buvau keliuose centro klubuose, bet ir vėl, pilna žmonių, karšta, jokio relaxo pasenau
vienu žodžiu, man įdomiau vasarą į gamtą su draugais, kviestis svečius ir t.t.
jau neberandu įdomumo lankytis klubuose  | | | Atgal į viršų | |  | | | |