| | Apie viską ir nieką vienu metu! | new | | | | Autorius | Pranešimas |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 20 spa 2006 08:22 Rašyti temą: Apie viską ir nieką vienu metu! | |
| stai sugalvojau tokia tema sukurti, kur tiesiog galima paplepeti, nesukant galvos ar i ta tema  | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 20 spa 2006 08:24 Rašyti temą: Apie viską ir nieką vienu metu! | |
| ir va pati pirma ir padesiu nesamones pasakoti
mamos ant dienu paklausiau kokia gi karaliene pas mus buvo apsilankiusi! nu tikrai nezinojau! o ji taip susinervavo! sako, kad visai nuo gyvenimo atsilikau...teliko neziuriu...politika nesidomiu, naujienomis ir tt! pradzioj pagalvojau kad ne viena tokia esu! o paskui susimasciau....o gal ..? tad labai idomu!
papasakokie apie save! | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 20 spa 2006 10:48 Rašyti temą: Apie viską ir nieką vienu metu! | |
| ir ką gi Tau papasakot?
hmmm... Karalienės nemačiau, tingėjau eit per pietus š Rotušės aikštę, bet girdėjau. Privaloma man politika, naujienomis domietis, darbas verčia  | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 20 spa 2006 12:00 Rašyti temą: Apie viską ir nieką vienu metu! | |
| koki darba dirbi? man tai tikrai ja dometis nereikia, be to nezinau, kazakip uztenka informacijos is kitur, turiu omeny tos, kuro man idomu, o seip...ziureti naujienas tik todel kad jas rodo...
man discovery ir mtv uztenka  | | | Atgal į viršų | |  |
Žyniuonis Užsiregistravęs: 2006-05-10 Taškų kiekis: 4592 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 20 spa 2006 12:47 Rašyti temą: Apie viską ir nieką vienu metu! | |
| As vakar zvengiau kai rode laida apie GB karalienes vizita per "farus"
Ant stogu sedejo snaiperiai, kortezui pravaziuojant lydejo kolona policijos su motociklais - blokavo kelius... zodziu lygtai mes teroristu valstybe....
Zmones kur prie rotuses ja pasitiko - buvo tikrinami.. o tarp ju turbut kas trecias saugumo pareigunas.....
jau anglijoj laikrasciai parase - kad lietuviai persistenge, arba norejo pasirodyt
As dirbu deklarantu A. Paneriuose - forminu muitineje krovinius  _________________ Jeigu moteris nukrito - kvailys praeis pro shali, dzhentelmenas - pades atsikelti, o tikras vyras - atsiguls shalia.
Vyrai -kaip pashto zhenklai: jei gerai palaizhysi, sunkiai beatplėshi.. ;))) | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 20 spa 2006 13:33 Rašyti temą: Apie viską ir nieką vienu metu! | |
|
nežiūrėjau tos laidos, tik pasakojo.
O dirbu aš su IT projektais
iš kart sakau iki chakerės man dar toliau nei iki marso, nes darbas mano susijęs su popierizmu ir teisės aktais. vat teip
Todėl privaloma peržiūrėt LRS svetainės naujienas kas rytą, kas naujo, kas jau paseno.. ir t.t. nieko ypatingai įdomaus, bet man patinka  | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 20 spa 2006 22:17 Rašyti temą: Apie viską ir nieką vienu metu! | |
| | Citata: |
As dirbu deklarantu A. Paneriuose - forminu muitineje krovinius
|
ir as panaruose kaimynai
kokius visi skirtingus darbus dirbami, ogi vistiek su kompu!
neseniai kazkaip prisiminiau, kai problemu pirmam kurse turejom...kai informatikos destytojas tyciojosi is musu! mes juk bijojom prie kompu net prieiti! o jam "copy paste" reikejo padaryti! o kai pasake "drug and drop"! kosmaras! tada veik visi plana pardoskei vienai padarem:D
ispirkom visus senus kompus ir naktimis varem kopi peist
faini laikai buvo  | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 23 spa 2006 07:07 Rašyti temą: Apie viską ir nieką vienu metu! | |
| | Citata: |
jau anglijoj laikrasciai parase - kad lietuviai persistenge, arba norejo pasirodyt
|
aga, as irgi sita girdejau, kaip tik vakar apie tai kalbejom! kai ko reikia - tai biudzetas tuscias, o kai karalienei, blin, tai ir spec limuzina nupirko! oh, lietuviai  | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 23 spa 2006 07:10 Rašyti temą: Apie viską ir nieką vienu metu! | |
| beje, sian specialiai isklausiau 7ryto zinias per radija, ir ka gi?
ogi pradejo zinias apie nelaime kelyje, o uzbaige oru prognoze!
padariau visgi isvada-nu nieko as neprarandu gyvenima, nesiklausydama ziniu!
be to, nu tikrai ne kas buvo, kai is pacio tokio ryto per radija girdi ne ka nors faino, linksmo, o apie mirti! ir kokiu 80% ziniu buvo apie neigiamus dalykus! | | | Atgal į viršų | |  |
Žyniuonis Užsiregistravusi: 2006-04-18 Taškų kiekis: 3672 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 23 spa 2006 20:57 Rašyti temą: Apie viską ir nieką vienu metu! | |
| Ziniu isvis geriau nesiklausyti... as is pat ryto isijungiu muzika! po to is namu iseinu, ausinuka butinai isidedu! po to kavutes pakely i univera.. ir tada i paskaita... gerai, kai man nelabai anksti keltis reikia... o kai anksti reikejo... tai nei muzikos, nei kavos... nieko nereikedavo... tik miego  _________________ (\__/)
(='.'=) | | | Atgal į viršų | |  | | | Panašios temos: | | Forumas | Tema | Autorius | Paskutinis pranešimas |  | Futbolas | Viskas apie LT rungtynes [Pereiti prie: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7] | Robikas | 27 lap. 2008 04:52 88akmene  |  | Formulė-1 | Šumacheris paskelbė apie savo pasitraukimą i& [Pereiti prie: 1, 2, 3, 4, 5, 6] | eta | 23 spa 2006 14:19 Vylen  |  | Gyvūnai | Apie šuniukus ir kačiukus :) [Pereiti prie: 1, 2, 3...30, 31, 32, 33, 34, 35] | wwwelcome | 31 spa 2008 07:33 Ligvita  |  | Sveikata | Ką manote apie organų donorystę? [Pereiti prie: 1, 2, 3] | kopustgalvis | 29 lap. 2008 18:45 LuvGirl  |  | Sielos šauksmas | Moterys - ar verta ieskoti neatrastos tiesos apie jas? [Pereiti prie: 1, 2, 3, 4, 5] | Mastytojas | 06 lap. 2008 16:38 sauluze  |  | Sportas | Visa tiesa apie sporto klubus [Pereiti prie: 1, 2] | Vylen | 10 rug 2008 12:48 Vylen  |  | Filmai/Televizija | Viskas apie televizija [Pereiti prie: 1, 2, 3, 4, 5] | rubinuke | 19 vas 2008 15:29 sauluze  |  | Pašnekesiai (Floodinimas) | Apie ką šiuo metu galvojate? [Pereiti prie: 1, 2, 3...60, 61, 62, 63, 64, 65] | saule74 | 30 lap. 2008 18:09 saule74  |  | Psichologija ir Filosofija | Kokiu vienu zhodzhiu apibudintumete gyvenima?
| _-Aylin-_ | 12 lap. 2008 09:00 _-Aylin-_  |  | |