| |
| Autorius | Pranešimas |
Išminčius Užsiregistravusi: 2005-07-27 Taškų kiekis: 14392 Iš kur: Poland | Parašytas: 01 rug 2006 22:20 Rašyti temą: Asocijuotos avataros | |
| O ši tema skirta tokiam žaidimui - ką manote apie prieš jus rašiusio asmens avatarą, ką ji primena, su kuo asocijuojasi? _________________ Did I say I like it?.. | |
| Atgal į viršų | |
 |
Žyniuonis Užsiregistravęs: 2006-05-10 Taškų kiekis: 4592 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 05 rug 2006 13:46 Rašyti temą: Asocijuotos avataros | |
|
"pasikelusi" (honorova) mergina.. na man taip susiasociavosi  _________________ Jeigu moteris nukrito - kvailys praeis pro shali, dzhentelmenas - pades atsikelti, o tikras vyras - atsiguls shalia.
Vyrai -kaip pashto zhenklai: jei gerai palaizhysi, sunkiai beatplėshi.. ;))) | |
| Atgal į viršų | |
 |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 21 rug 2006 16:30 Rašyti temą: Asocijuotos avataros | |
| o man labai kliovas tavo avataras aš jau sakiau
toks labai rizikingas, drastiškas, 1 žodžiu nekuklus  | |
| Atgal į viršų | |
 |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 22 rug 2006 07:06 Rašyti temą: Asocijuotos avataros | |
| o aš galvoju, kad man jau dvejinasi.. Nu nieko nuostabaus penktadienis vis!!! gi
asocijuojasi su nuoširdumu labai jau atviras merginos žvilgsnis, toks natūralus kaip ir gamta kitame rėmelyje  | |
| Atgal į viršų | |
 |
Žyniuonis Užsiregistravęs: 2006-05-10 Taškų kiekis: 4592 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 22 rug 2006 10:26 Rašyti temą: Asocijuotos avataros | |
| Baltas Bimas - juodoji ausis (filmas toks yra )
p.s. mano ava - grynai "pa prikolu" rizikos jokios - bet uztai asmeninis ir vienintelis i-nete Beje - kaip lietuviskai avataras  _________________ Jeigu moteris nukrito - kvailys praeis pro shali, dzhentelmenas - pades atsikelti, o tikras vyras - atsiguls shalia.
Vyrai -kaip pashto zhenklai: jei gerai palaizhysi, sunkiai beatplėshi.. ;))) | |
| Atgal į viršų | |
 |
Savas Užsiregistravęs: 2006-10-24 Taškų kiekis: 148 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 26 spa 2006 14:34 Rašyti temą: Asocijuotos avataros | |
| Na, kolega, avatarkė tavo man su didele tusofke ir perdaug alaus asocijuojasi  | |
| Atgal į viršų | |
 |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 26 spa 2006 16:41 Rašyti temą: Asocijuotos avataros | |
| labai idomi..kazkoks liudesys apima...norisi puodeli karstos kavos pripiesti
| Citata: |
asocijuojasi su nuoširdumu labai jau atviras merginos žvilgsnis, toks natūralus kaip ir gamta kitame rėmelyje
|
Vyl, aciu tau labai! | |
| Atgal į viršų | |
 |
Žyniuonis Užsiregistravusi: 2006-04-18 Taškų kiekis: 3672 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 26 spa 2006 18:48 Rašyti temą: Asocijuotos avataros | |
| | kopustgalvis rašo: | Na, kolega, avatarkė tavo man su didele tusofke ir perdaug alaus asocijuojasi  |
kopustgalvis... nu tokia labai liudna man tavo avatara... as tuoj verksiu... _________________ (\__/)
(='.'=) | |
| Atgal į viršų | |
 |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 27 spa 2006 10:06 Rašyti temą: Asocijuotos avataros | |
| oi oi labai jau gundančiai atrodo man Tavo avatara, Libi. Tas mirksėjimas prideda žavesio
Wwwelcome, prašau, gražuolyte  | |
| Atgal į viršų | |
 |
Žyniuonis Užsiregistravęs: 2006-05-10 Taškų kiekis: 4592 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 03 lap. 2006 16:16 Rašyti temą: Asocijuotos avataros | |
| Liudnas kazkodel ciucikas... beje kaimynas turi toki - vat pamirsau veisle  _________________ Jeigu moteris nukrito - kvailys praeis pro shali, dzhentelmenas - pades atsikelti, o tikras vyras - atsiguls shalia.
| Atgal į viršų | |
 |
| |