| |
| Autorius | Pranešimas |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-02-03 Taškų kiekis: 2937 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 19 kov 2008 10:17 Rašyti temą: Šachmatų aistra | |
| Čia rašome kaip sekasi žaisti šachmatais. Visokias paslaptis apie šachmatų žaidimą. Na dedame nuotraukas apie šachmatus. Rašykite visokius tinklalapius kur galima žaisti šachmatus.
nuo wwwelcome: nepamirškite, kad draudžiama talpinti nuorodas į kitus panašius puslapius, taip pat, jeigu tema bus sudaryta vien iš paveiksliukų, ji bus uždaryta. _________________ Gyvenk geriau negu gyvenai!
Paskutinį kartą redagavo gabriele9, 19 kov 2008 10:21. Redaguota 1 kartą | |
| Atgal į viršų | |
 |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-02-03 Taškų kiekis: 2937 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 19 kov 2008 10:20 Rašyti temą: Šachmatų aistra | |
|
Na aišku pirmiausia galima pasakyti, kad galima šiame tinklalapyje pažaisti.
http://chess.lc-pasaulis.com/ _________________ Gyvenk geriau negu gyvenai! | |
| Atgal į viršų | |
 |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2008-01-04 Taškų kiekis: 1576 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 19 kov 2008 11:44 Rašyti temą: Šachmatų aistra | |
| Nuorodų dabar nepamenu
Aš visai gerai žaidžiu šachmatais, kažkada lankiau šachmatus, turėjau trečią atskyrį ir Lietuvos olimpiadoje tarp mergaičių buvau laimėjusi penktą vietą Paskui mečiau... Atsibodo. _________________ Gerbiu genijus. Mūsų taip mažai liko xD | |
| Atgal į viršų | |
 |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-02-03 Taškų kiekis: 2937 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 19 kov 2008 12:22 Rašyti temą: Šachmatų aistra | |
| Firewall rašo (19 kov 2008 12:44 ) : | Nuorodų dabar nepamenu
Aš visai gerai žaidžiu šachmatais, kažkada lankiau šachmatus, turėjau trečią atskyrį ir Lietuvos olimpiadoje tarp mergaičių buvau laimėjusi penktą vietą Paskui mečiau... Atsibodo. |
Gerai sekasi  _________________ Gyvenk geriau negu gyvenai! | |
| Atgal į viršų | |
 |
Ilgaamžis Užsiregistravęs: 2008-01-01 Taškų kiekis: 1012 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 17 bal 2008 15:38 Rašyti temą: Šachmatų aistra | |
|
žinote čia esamas žaidimo tempas tai laisvai suteikia naudotis pagalbine programa ir žaisk kaip čempionas. kiek sudėtingiau kai laiko 5minutės kitais atvejais 1minutė štai čia ir išriškėja teorinės žinios.
Žinoma galima pažaist kad ir lietuviškame serveryje
http://chess.lt
yra ir rimtesniu. | |
| Atgal į viršų | |
 |
Ilgaamžis Užsiregistravęs: 2008-01-01 Taškų kiekis: 1012 Iš kur: Lithuania | |
| Atgal į viršų | |
 |
Ilgaamžis Užsiregistravęs: 2008-01-01 Taškų kiekis: 1012 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 17 bal 2008 15:44 Rašyti temą: Šachmatų aistra | |
| | Citata: |
nuo wwwelcome: nepamirškite, kad draudžiama talpinti nuorodas į kitus panašius puslapius, taip pat, jeigu tema bus sudaryta vien iš paveiksliukų, ji bus uždaryta.
|
iskilo gresme temai | |
| Atgal į viršų | |
 |
Imbuvys Užsiregistravusi: 2008-09-24 Taškų kiekis: 298 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 01 lap. 2008 20:14 Rašyti temą: Šachmatų aistra | |
| o aš va žaidžiau neblogai važinėjau į čempionatus - bet va paskui ne maža laiko tarpa neaidžiau atėjau čia ir jaučiu kad sekasi kol kas nlb , va ką reiškia nežaist visai kelis metus  _________________ Yesterday is history.
Tomorrow is a mystery.
Today is a gift. | |
| Atgal į viršų | |
 |
| |