| |
| Kaip jus vertinate tatuiruotes, auskarus ir ivairiu spalvu plaukus ?? | | Tai man tai patinka, mane jaudina tokie dalykai. | | 20% | [ 6 ] | | Ne, tai tik kuno darkymas. | | 0% | [ 0 ] | | Ziurint kas per tattoo, auskaras ir kokioje jis vietoje. | | 80% | [ 24 ] | | | Iš viso balsų : 30 | |
| Autorius | Pranešimas |
Ilgaamžis Užsiregistravęs: 2007-01-17 Taškų kiekis: 1033 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 22 saus 2007 04:29 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| Mieli forumo dalyviai, noreciau padiskutuoti apie tatuiruotes ant ivairiu kuno vietu ir auskarus netradicinese vietose
Isreikskite savo nuomone - tatuiruote tai menas, ar kuno darkymas?? Kurioje kuno vietoje tatuiruote atrodo patraukliausiai, seksualiausiai... O gal patys svajojate pasidaryti tattoo, bet neuztenka drasos?
Kokia jusu nuomone apie auskara antakyje, bamboje ar kitoje, 'netradicineje' kuno vietoje?
Ar yra tam ribos?
_________________ Su pagarba merginos esdu vienisas vaikinas
Paskutinį kartą redagavo trader69, 23 saus 2007 07:13. Redaguota 2 kartus(ų) | |
| Atgal į viršų | |
 |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 22 saus 2007 07:12 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| ir vel apie mane - man yra ribos, jei kiti ju neturi, as ju neteisiu z tai, kiekvienas issireiskia kaip nori ir gali! jei jam tai patinka, grauz ir jauciasi geriau - pirmyn!
as neturu jokiu papildomu auskaru, tik ausyse, jokiu tatoo, nors vienu metu norejau ir gal kada pasidarysiu tai man kazka reiskianti tatoo
bet..man kvailokai atrodo pasenusios moteriskes su tatoo
tad noreciau tatoo tik kuriam laikui!
del tatoo vietos...na cia irgi big klausimas, juk jeigu kazkam ant krutines tatoo atrodo puikiai, ant kito krutines ji atrodys vulgariai
taip pat su kojom, rankom ir t.t.
be to tai turi atrodyti graziai, deramai, o ne seip bet kut bet kokia tatoo
tai tik mano nuomone! | |
| Atgal į viršų | |
 |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 22 saus 2007 07:41 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| | nešioju 5 auskarus ausyse. Tatoo nenoriu, bent jau pakolkas | |
| Atgal į viršų | |
 |
Ilgaamžis Užsiregistravęs: 2007-01-17 Taškų kiekis: 1033 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 22 saus 2007 07:46 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| na as auskaru neturiu, bet noreciau, kad kas nors ivertu, o tatoo butu nieko, bet netikra o trumpalaike kuri po metu ar keliu nesutrintu. _________________ Su pagarba merginos esdu vienisas vaikinas | |
| Atgal į viršų | |
 |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 22 saus 2007 08:04 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
|
jo sutinku, trumpalaikė gera išeitis, kas nenori gadinti savo kūno... reikės ir man pamąstyt. | |
| Atgal į viršų | |
 |
Ilgaamžis Užsiregistravęs: 2007-01-17 Taškų kiekis: 1033 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 22 saus 2007 08:05 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| na as apie tai ilgai jau mastau, bet vis nesiryztu kazkaip _________________ Su pagarba merginos esdu vienisas vaikinas | |
| Atgal į viršų | |
 |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 22 saus 2007 08:10 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| man patinka ant nugaros ant peties , ir dar ant nugaros ant juosmens...
nors kai buvau vasarą prie jūros, noras dingo.. nes pažiūrėjau, kad pusė paplūdimio vaikšto tatuiruotos, beje ne visada tai atrodo estitiškai... noras, kaip ir sakau dingo staigiai.. | |
| Atgal į viršų | |
 |
Ilgaamžis Užsiregistravęs: 2007-01-17 Taškų kiekis: 1033 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 22 saus 2007 08:11 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| na kazko noreciau tokio ko niekas neturi, kazko grazaus malonaus. _________________ Su pagarba merginos esdu vienisas vaikinas | |
| Atgal į viršų | |
 |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 22 saus 2007 08:19 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| che che. dabar žiūrėjau serialą "Prison break" ten tai pas vieną veikėją būvo nereali tatoo... ant viso kūno... tai ten buvo ekskliusive.. pabėgimo planas...
aš neišdrįsčiau, bet šiaip gražu ant kitų. | |
| Atgal į viršų | |
 |
Ilgaamžis Užsiregistravęs: 2007-01-17 Taškų kiekis: 1033 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 22 saus 2007 08:40 Rašyti temą: Tatuiruotes ir auskarai | |
| a ziuriu ir as ta seriala kaip kada per pro7, visai nieko toksai serialas. _________________ Su pagarba merginos esdu vienisas vaikinas | |
| Atgal į viršų | |
 |
| |