| | | | | Ar bandėte nusižudyti? | | Taip | | 16,3% | [ 8 ] | | Ne | | 77,6% | [ 38 ] | | --- | | 6,1% | [ 3 ] | | | Iš viso balsų : 49 | | | Autorius | Pranešimas |
Žyniuonis Užsiregistravęs: 2006-05-10 Taškų kiekis: 4592 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 21 rug 2006 14:20 Rašyti temą: Savižudybė | |
| Taip panos.... kalbejau atvirai ir deja.... is praktikos...
Nenoriu gal pernelyg atvirauti... bet vienas man pats artimiausias zmogus maldavo - padek man numirti - as nebegaliu...
Pati nusizudyt.. (ir net pasikelt is lovos nebegalejo..) bet norejo... nes nebegalejo matyti ir mano (musu) skausmo... nebenorejo buti nasta.. gulejo ir maldavo...
... taip kazkur metus ar pusantru... kol jos gyvybe uzgeso didelese kanciose... su pagalba morfijaus injekciju tik galejo iskesti skausma...
va apie tai as................ neduok dieve Jums tai matyti ..ir isgyventi  _________________ Jeigu moteris nukrito - kvailys praeis pro shali, dzhentelmenas - pades atsikelti, o tikras vyras - atsiguls shalia.
Vyrai -kaip pashto zhenklai: jei gerai palaizhysi, sunkiai beatplėshi.. ;))) | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 21 rug 2006 15:35 Rašyti temą: Savižudybė | |
| Robikai, kito smailo neradau, bet labai norėjosi tave apkabinti.. | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2006-09-10 Taškų kiekis: 2124 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 21 rug 2006 17:18 Rašyti temą: Savižudybė | |
| | atleisk, Robi, jei užgavau, tikrai nenorėjau.Didelė tau užuojauta.Man labai artimas žmogus paralyžuotas aštunti metai, tai kenčiam abu, džiaugiamės abu, bet nežinau, jei jam reiktų kentėt tokias kančias, tikrai ko gero kalba būtų apie eutanaziją.Nežinau, tikrai nežinau, kaip elgtumėmės | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 21 rug 2006 17:21 Rašyti temą: Savižudybė | |
| | skaudi tema.... | | | Atgal į viršų | |  |
Žyniuonis Užsiregistravusi: 2006-04-18 Taškų kiekis: 3672 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 21 rug 2006 18:02 Rašyti temą: Savižudybė | |
| labai skaudi tema... as taip pat esu susidurusi su panasiais dalykais... tik truputeli kitokioje formoje, zinau zmogu, kuris grizes namo, uzejes i vonia pamate savo nuosava motina pasikorusia... ir pats savo rankomis jau nebegyva ja trauke is kilpos... patikekit po to ne tai, kad apie savozidybe negali nes susimastyti, bet apie mirti aplamai negali galvoti... tada nesupratau, kodel zmones taip daro.. kodel palieka sitoki skausma savo artimiems...?! iki siol ieskau atsakymo... noriu parasyti knyga, apie savizudzius ir ju paliktus mylimus zmones... vat tik problema viena... nezinau kas ir kaip finansuotu mano knyga...
P.S.: Jau pradejau rinkti siokia tokia informacija... ir jus man labai padedate tuom, kad issakote savo nuomone!Aciu jums, nors ir suprantu, kad kai kuriems is jusu cia esanciu tai labai skaudi tema. | | | Atgal į viršų | |  |
Žyniuonis Užsiregistravęs: 2006-05-10 Taškų kiekis: 4592 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 22 rug 2006 08:49 Rašyti temą: Savižudybė | |
|
Aciu uz supratima... nukrypom siek tiek nuo esmes savizudybes.. bet tai buvo mano labai skaudus pavyzdys - kuriuo vieninteliu atveju as pateisinciau savizudybe.... Beje tas atvejis pries 12-ka metu labai pakeite mano gyvenima ir supratima apie ji... ir deja ateme man mama... viskas negriztam prie to - nes vyrai neverkia......, o as tai prisimines ... visada........
Taigi.. savizudziai... - manyciau pagrindine ju problema psihologinis saves neivertinimas, lengvabudiskumas ir netgi kvailumas - as kalbu apie tuos kurie zudosi is nelaimingos meiles, problemu kasdienisku, banaliu - bet jei jie tai suprastu pries zengdami ta zingsni - tikrai is saves pasijuoktu
Bet deja tuo momentu manau jims truksta patarimo ir paramos- o is kitos puses kartais lieki vienas ir nera is kur to gauti
Kodel taip yra... cia jau kita problema...
Beje reikia skirti savizudybe nuo pasiaukojimo del kitu... kaip pavyzdys butu karo metais - kai del kitu pats puoli po ambrazura - kad isgyventu likusieji.. _________________ Jeigu moteris nukrito - kvailys praeis pro shali, dzhentelmenas - pades atsikelti, o tikras vyras - atsiguls shalia.
Vyrai -kaip pashto zhenklai: jei gerai palaizhysi, sunkiai beatplėshi.. ;)))
Paskutinį kartą redagavo Robikas, 22 rug 2006 10:09. Redaguota 1 kartą | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2006-09-10 Taškų kiekis: 2124 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 22 rug 2006 10:07 Rašyti temą: Savižudybė | |
| | Citata: |
noriu parasyti knyga, apie savizudzius ir ju paliktus mylimus zmones... vat tik problema viena... nezinau kas ir kaip finansuotu mano knyga...
P.S.: Jau pradejau rinkti siokia tokia informacija... ir jus man labai padedate tuom, kad issakote savo nuomone!Aciu jums, nors ir suprantu, kad kai kuriems is jusu cia esanciu tai labai skaudi tema.
|
Žinai, Lilbi, kur jau kur, o Lietuvelėj tai tikrai medžiagos tavo knygai turėtų užtekti, ir ne vienai.Na o dėl sponsoriavimo, tai tikrai suntus klausimas.Bent jau šiuo momentu neturiu minčių, nežinau ką patart  | | | Atgal į viršų | |  |
Žyniuonis Užsiregistravusi: 2006-04-18 Taškų kiekis: 3672 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 22 rug 2006 11:00 Rašyti temą: Savižudybė | |
| Robikas, taip pasiaukojimas yra pasiaukojimas, o savizudybe yra jau savizudybe... Labai uzjauciu del tokios nelaimes tavo gyvenime...
eta ... oj... taip deja deja, bet jau tikrai medziagos labai daug sia tema.. dabar susipazinau su 2 zmonemis, kurie yra bande zudytis ir ne viena karta, bet labai sunku su jais pradeti dirbti, jie labai nekalbus, labai bijo pasakyti kodel ir kaip tai dare... zodziu man bus labai sunku... siaip noreciau pagrindine knygos tema padaryti dvieju ( mano pasirinktu) skirtingu heroju gyvenimus ir ta kelia, kuris juos nuvede iki savizudybes... kol kas man viska labai sunkiai sekasi... as puikiausiai suprantu, kad niekas nenoretu, jog butu paviesinamas ju gyvenimas ir bandymas zudytis...  _________________ (\__/)
(='.'=) | | | Atgal į viršų | |  |
Žyniuonis Užsiregistravęs: 2006-05-10 Taškų kiekis: 4592 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 22 rug 2006 11:40 Rašyti temą: Savižudybė | |
| Lilbi.. aciu.. tas skausmas jau praejo - bet sugryzta su prisiminimais.... ir nieko negaliu padaryt....
Pasiaukojimas nusizudyti - tiap pat savizudybe!!!........
Beje - didziausias procentas savizudybiu - manau yra del alkoholio - alkoholinio apsvaigimo, ar narkotinej busenoj!!! Kai zmogus yra .. na kaip cia pasakyt - neatsakantis uz save.. ar aptemusiu protu/samone...
- taigi silpnas!! nes nevaldo saves.. ir niekaip nesutiksiu su teorija - kad bandantys, ar nusizude yra stiprus!!
Jie kazkur kazka pamete, kazko nerade ir iseti mato paciame kvailiausiame zingsnyje - kuriam beje nereikia daug drasos.....
.. ar bandet kas vaikystej sokti i vandeni ar ant sieno kupetos - nugara (neziuredami kur griunat) - sunku pasiryzti, bet visi sokinedavo, kad patirti kazkoki ypatinga jausma... taip ir savizudziams - nusokti nemanau kad sunku ir kad jie stiprus......... _________________ Jeigu moteris nukrito - kvailys praeis pro shali, dzhentelmenas - pades atsikelti, o tikras vyras - atsiguls shalia.
Vyrai -kaip pashto zhenklai: jei gerai palaizhysi, sunkiai beatplėshi.. ;))) | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 22 rug 2006 15:16 Rašyti temą: Savižudybė | |
| kadangi iki siol neturiu savo nuomoes siuo klausimu, galiu tik diskutuoti
taigi, o kodel silpni? todel kad pasidave "panikai"(vadinsiu visas ju problemas sitaip) ir nusizude, m?
o koks tai jausmas, kai matai ta bedugne, ar peiliuka rankose, ar ta virve, manai ta lengva imti ir padaryti? tai tik klausimas | | | Atgal į viršų | |  | | | |