Forumas | Čatas | Dienoraščiai | Klubai | Pažintys | Žaidimai | Fotoalbumai | Grožio konkursas Vartotojai Radijas Paieška
Pridėti pasirinkimą Padaryti pagrindiniu   
Mano profilis
Bendravimas
Pramogos
Naudinga
Informacija
Paslaugos
Kalba
Reklama
    Mobili portalo versijanew
LC-PASAULIS.com » Forumas » Gyvenimo stilius » Mada » Rankinukai
Pradėti naują temą   Atsakyti įtemą Pereiti prie: Atgal    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7   Toliau
Atspausdinti temą
Autorius Pranešimas
BarBora
Filosofas
Filosofas

Užsiregistravusi:
2007-12-09
Taškų kiekis: 7653
Iš kur: Lithuania

PranešimasParašytas: 18 bal 2008 09:23
   Rašyti temą: Rankinukai
  Atsakyti su citata    Atspausdinti pranešimą

Citata:
oi, MARGAS, ĮDOMU KAIP TU GATVĖJE SU TOKIAIS RANKINUKAIS

Citata:
Margas,kuo dar galim būti naudingos?Visada prašom,klausk,malonu,kad domiesi Šiaip jau rankinukais rengtis nebūtina ,galima juos tiesiog nešiotis.

Panos icon_exclaim.gif

Nesišaipykit iš Margo, o gal jis nori savo panai padovanoti ar sesei icon_question.gif Man patiktų, kad mano brangenybė parodytų man šiuos rankinukus , o man teliktų piršteliu bakstelti ir turiu rankinuką.
O jei kartu eis, tai bent žinos kas yra "ant bangos" ir kiek tai kainuoja.
Vyrai privalo nusimanyti ir apie moteriškas madas, juk mes savuosius tempiam už pakarpos, o jie nė būūū, nė meee nenusimano, negali patarti, lai vaikinas semiasi patirties icon_exclaim.gif

vyrai turi nusimanyti apie moteriškas madas ir subtyliai patarti, vat icon_razz.gif
saule74
Žyniuonis
Žyniuonis

Užsiregistravusi:
2008-04-11
Taškų kiekis: 4084

PranešimasParašytas: 18 bal 2008 14:30

icon_lol.gif tikrai nesišaipau. o jei taip pasirodė- labai atsiprašau. icon_redface.gif
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Peržiūrėti vartotojo anketa iš pažinčių skyriaus Skaityti vartotojo dienoraštį Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
rubinuke
Meistras
Meistras

Užsiregistravusi:
2007-01-06
Taškų kiekis: 3198

PranešimasParašytas: 18 bal 2008 14:58

Vyrai nelabai kartais mato, kad uzsidejom kazka naujo icon_biggrin.gif Arba nusidazem plaukus icon_biggrin.gif
BarBora
Filosofas
Filosofas

Užsiregistravusi:
2007-12-09

PranešimasParašytas: 18 bal 2008 15:52

rubinuke rašo (18 bal 2008 16:58 ) :
Vyrai nelabai kartais mato, kad uzsidejom kazka naujo icon_biggrin.gif Arba nusidazem plaukus icon_biggrin.gif

Taiklus pastebėjimas icon_exclaim.gif Taigi vertinkim tokius vyrus, kurie bent kiek tuo domisi icon_cool.gif

Saule74

nepriimk už tikrą piniginą, bet tokie vyrai - retenybė icon_lol.gif
BarBora
Filosofas
Filosofas

Užsiregistravusi:
2007-12-09

PranešimasParašytas: 03 Gegužė 2008 05:48

Taip, viskas grazu, viskas madinga, tik tai viskas USA.
Nemanau, kad čia rasi "klienčių" icon_sad.gif , nebent "akis paganyti"
rubinuke
Meistras
Meistras

Užsiregistravusi:
2007-01-06
Taškų kiekis: 3198

PranešimasParašytas: 03 Gegužė 2008 15:03

garderobas
Įsivažiuoja
Įsivažiuoja

Užsiregistravusi:
2008-05-03
Taškų kiekis: 17
Iš kur: United States

PranešimasParašytas: 03 Gegužė 2008 18:08

Nelabai suprantu kuom blogai kad USA? Juk jei daiktas patinka ir tinkama kaina, koks skirtumas is kur? Gal as kazko nesuprantu?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga
BarBora
Filosofas
Filosofas

Užsiregistravusi:
2007-12-09

PranešimasParašytas: 03 Gegužė 2008 20:51

garderobas rašo (03 Gegužė 2008 19:08 ) :
Nelabai suprantu kuom blogai kad USA? Juk jei daiktas patinka ir tinkama kaina, koks skirtumas is kur? Gal as kazko nesuprantu?

Jooo, rankinukai nuostabūs, o kur garantija, juk as nei pazistu taves, nei tu manes, dar nzn ar ne is Chinos bus, o kaina - bieschanaja ?
garderobas
Įsivažiuoja
Įsivažiuoja

Užsiregistravusi:
2008-05-03
Taškų kiekis: 17
Iš kur: United States

PranešimasParašytas: 04 Gegužė 2008 15:58

icon_lol.gif Na taip as suprantu, bet juk kai perki is kokio kito puslapio juk zmogaus irgi nepazysti... Tam yra toks dalykas kaip paypalas kuris gina tiek prikeja tiek pardaveja. As nesiulau butent tau pirkti, tik zinau yra nemazai zmoniu kurie perka online. Kas liecia Chinos, tai labai daug rankinuku net labai geru firmu yra siuvami chinoj nes ten pigi darbo jega, bet nemazai yra gaminamu ir USA, bet tai nereiskia kad jie neautentiski, brangus rankinukai tokie kaip COACH, turi kiekvienas savo numeri, kurie pavaizduoti nuotraukose, o tuo labiau kad suteikiama garantija... na zodziu viskas aisku, man tik siaip buvo idomu, kodel pabreze kad is USA, nes maniau kad tu turi galvoje muitus, nes puslapyje pagalboje parasyta kad ivertinimo kaina mazesne bus nurodyta siekiant isvengti muitu. Aciu uz komentara icon_wink.gif Dar vienas dalykas del kainu, kiek zinau lietuvoje geresnes kokybes rankinukai tikrai nepigus ir pasirinkimas nera labai didelis, o siu rankinuku kokybe tikrai gera (Del kainu galima siek tiek deretis icon_wink.gif ). Tai kaip supratau cia puslapio linko negalima deti, nes matau kad istrintas mano pakvietimas...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga
BarBora
Filosofas
Filosofas

Užsiregistravusi:
2007-12-09

PranešimasParašytas: 04 Gegužė 2008 18:35

Taip, čia negalima reklamuoti su nuorodomis.
Neprikibau aš dėl USA, nes turiu pažįstama, kuri tik taip ir apsiperka. Perka beveik viską, jei nepatinka daiktas, jis tuoj pat pakeičiamas. Perka be jokių tarpininkų.Turiu omeny tave- ar tu kažkokios rimtos USA firmos atstovė, ar tarpininkė, kuri už kiekviena apsilankimą pagal tavo nurodytą linką moka tau pinigus. Aišku čia tavo dalykas, klausimas retoriškas, bet kokias garantijas gali pateikti ne tik man, bet ir kitiems. Mažai kas iš čia esančių žino kaip apsimokėti, neturi sąsakaitų ir viso kito. Vienos problemos. Ji norėjo padovanoti man perlų vėrinėlį ($250 USD), bet jis man taptų 3 kart brangesnis, nurodyti mažesnės kainos ji negali, nes pažeistų savo šalies Įstatymus icon_exclaim.gif , nes jie ten veikia, o čia ne icon_exclaim.gif
Kas išgali, tas važiuoja į Europą apsipirkti vienai ar kelioms dienoms.

Yra ir pas mus tokia firma "Select", pagal katalogą, nurodytas išmieras užsisakiau, atsiuntė, tai nebent drambliui (tikrai) tiktų. Niekas nepakeitė, net neatsakė į nurodytus mobilo nr., o bukletus siuntinėja.

Jei aš užmokėsiu pinigus pagal tavo pasiula, netiks, kas man pakeis, grąžins pinigus. Jokių pirkėjo teisių LT nėra ir nebus, apsižioplinai, nusipirkai, kentėk pati.

Taip pat žinau ir apie pigią darbo jėgą, apie legalias ir nelegalias Chinos firmas. Ji dabar lyderė. Mano pažįstama iš USA davė man e-adresus, "buvau" tose parduotuvėse, mačiau kainas, mačiau ką jį pirko, bet ji uSA pilietė ir ją gina USA įstatymai, o kas apgins LT pilietį icon_question.gif
Bandyk nueiti į LT verslininkų, milijonierių forumą, gal ten ką peši, o čia... vargu ar atsiras pirkėjas.

Reziume: vargu ar kas prasidės, nes jau daug buvo panašių pasiūlymų, net kaip užsidirbti ( icon_question.gif ) vienu pelės paspaudimu...

Pasakiau savo nuomonę ir toliau tau nekvaršinsiu galvos icon_confused.gif
Pradėti naują temą    Atsakyti įtemą Laiko juostos yra GMT + 1 valanda
LC-PASAULIS.com » Forumas » Gyvenimo stilius » Mada » Rankinukai
Puslapis 67 Pereiti prie: Atgal    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7   Toliau