| | | | | Autorius | Pranešimas |
Žyniuonis Užsiregistravusi: 2007-06-26 Taškų kiekis: 4801 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 02 liepa 2007 15:39 Rašyti temą: Rankinukai | |
| | Vylen rašo: | arba dar geriau, kai eini gatve ir pamatai bent keletą tokių pat rankinių... aksesuarai turi būti geri, brangūs, stilingi ir jokių būdų ne "maxima for ever stile" ..
batai, laikrodžiai, rankinės... jų turi būti daug bet geru o jei neina turėti daug, užteks bent po vieną kiekvienam sezonui, bet geru!!!!
rankinių turiu daug, nes perku geras, jos neplyšta, o dėl išėjimo iš mados net negali būti ir kalbos, nes jos visos original stile... tikrai ne pagal mados tendencijas išrinktos, o pagal mano asmeninį skonį todėl esu rami
na aišq... nebučiau moteris, todėl kaip ir kiekvieną vistiek pasižiūriu, gal kokią naują ir gražesnę į mane žiūri  |
Jo čia būtų geras ... jei eini gatve ir sutinka dar vieną "Versaci" "auką" Dar man taip neteko... | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 03 liepa 2007 06:20 Rašyti temą: Rankinukai | |
| Versace auką ir man neteko matyt.
aš nesistengiu pirkti daiktą vien dėl to kad ten yra žymus brendas ir per visą plotį didžiulės raidės D&G. Jei man daiktas patinka, jis nebūtinai turi būti madingas ar žymaus dizainerio išleistas. Kiekvienas gi turi savitą stilių. Bet turiu įsitikinimą, kad panelę su rankinuku pirktu kokiam butique gatvėje sutikt yra žymiai mažesni šansai, nei su rankinuku iš prekybos centro. _________________ keep smiling!!! :) | | | Atgal į viršų | |  |
Žyniuonis Užsiregistravusi: 2006-12-23 Taškų kiekis: 4198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 04 liepa 2007 06:42 Rašyti temą: Rankinukai | |
| | ingulka rašo: | mano rankinukai irgi wisi dideli - kartais net pajuokauju - kad telpa wisas gywenimas  |
..taaaip čia tiesa, ,, išvertus mano rankinuką ant stalo laisvos vietos kaip ir nėra.... ...pinigine, kosmetikinė, maišsa pirkiniams, maišelis su dukros pampersu pakeitimui, buteliukas, vienkartinės nosines, darbų knygelė, rašiklis, telefonas, namų raktai, sūnaus mašinėlė, akinių futliaras, n popieriukų nuo sadainių( mokinu vaikus nemėtyti gatvėje, tad sukrauna man ), ,, ux net prakaitas išmušė kol paršiau....  _________________ Ginčytis su moterimi - tai tas pats, kas vizitas pas dantistą: arba labai skausminga, arba labai brangu... | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 04 liepa 2007 08:18 Rašyti temą: Rankinukai | |
|
gaila tik kad nuo tokių rankinių laikyseną lengva sugadinti.. _________________ keep smiling!!! :) | | | Atgal į viršų | |  |
Žyniuonis Užsiregistravusi: 2006-12-23 Taškų kiekis: 4198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 04 liepa 2007 11:55 Rašyti temą: Rankinukai | |
| | Vylen rašo: |
gaila tik kad nuo tokių rankinių laikyseną lengva sugadinti.. |
...kaip čia pasakius, ...nuo 16 tokias tampau, pradžioj su sportine apranga, dabar su vaikų rekvizitais... net nejaučiu jog tempiu....ir dar su kablais makaluojuosi...čia nuo fiziologinio polinkio krypti stuburui ir nugaros raumenų stiprumo priklauso.... _________________ Ginčytis su moterimi - tai tas pats, kas vizitas pas dantistą: arba labai skausminga, arba labai brangu... | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 04 liepa 2007 13:33 Rašyti temą: Rankinukai | |
|
taip priklauso, bet kaip be būtų nuo rankinių kažkiek stuburas nukripsta nuo tiesiosios. Ir tai tiesa ne melas. Vaikučiams gi patariama nešiot būtent kuprines per pečius, o ne rankines per vieną pietį.
Didelės rankinės gražu, pati tokių turiu. Ypač patogų į papludimį. Bet nuo tam tikro momento pradėjau žiūrėt į mažesnes, visu pirma pati esu smulkaus sudėjimo, o antra, kuo didesnę rankinę turiu tuo daugiau norisi ten sutalpint.. tai nusprendžiau kad geriau tegu nebūna kur talpint
bet kiekvienam savo.  _________________ keep smiling!!! :) | | | Atgal į viršų | |  |
Žyniuonis Užsiregistravusi: 2006-12-23 Taškų kiekis: 4198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 05 liepa 2007 05:51 Rašyti temą: Rankinukai | |
| ...man didelės rankinės jau kaip ir profesinės ligos simptomas.....  _________________ Ginčytis su moterimi - tai tas pats, kas vizitas pas dantistą: arba labai skausminga, arba labai brangu... | | | Atgal į viršų | |  |
Plepūnas Užsiregistravusi: 2007-07-06 Taškų kiekis: 87 Iš kur: United Kingdom | Parašytas: 07 liepa 2007 00:43 Rašyti temą: Rankinukai | |
| | Man patinka rankinukai is bags&more bet siois parduotuves lietuvoje neaptinku tad kai buvau uzsienyje nusipirkau bent kelis nes tikri grazus firminiai rankinukai. | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 09 liepa 2007 06:47 Rašyti temą: Rankinukai | |
| parduotuvių bags&more net nereikia ieškot. Akropolyje, Europoje, CUP'e - ir čia tik Vilniuje. _________________ keep smiling!!! :) | | | Atgal į viršų | |  |
Prityręs Užsiregistravusi: 2007-05-04 Taškų kiekis: 39 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 22 liepa 2007 19:48 Rašyti temą: Rankinukai | |
| as taj nesioju tik per peti, bent kolkas _________________ :] | | | Atgal į viršų | |  | | | |