| | | | | Autorius | Pranešimas |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 27 kov 2007 11:29 Rašyti temą: Rankinukai | |
| ahha, Maxima style....man baisoka darosi del to style, kaip ir del Maxima avalynes
as tai pirmiausiai issirenku spalva paskui ziuriu dydi, kompozicija ir skyriu isdestyma... jei yra tam tikras ju isdestymas, nepirksiu, kaip ji man bepatiktu kadangi pripratau, kad viska galiu laisvai rasti-nekenciu tokiu rankiniu, kuriose yra 28 skyriai, 156 kisenes ir 17 dirzu kad, kai suskamba telefonas, 99.9% kad nespesi jo istraukti!
tad man tai visiskai spontaniskas, bet tuo paciu labai sudetingas procesas
pvz, nemegstu daug aksesuaru...ir tokiu rankiniu kurios traukia visu demesi ji turi buti nedidele, bet joje turetu tilpti visi butiniausi daikciukai
zinoma, gelbeja tas faktas, kad vairuoju, tad masinoje turiu visa tai, kas netelpa rankinuke  | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 27 kov 2007 11:43 Rašyti temą: Rankinukai | |
| man irgi nepatinka iššaukiančios rankinės, bet originalios taip.
o pas mane praktiškai visos turi labai mažai skyrių, todėl viskas sugrusta į vieną didelę kruvą, kartais mobilka dar sunkiau rast, ypač jei nepadėsi į vietą  | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 27 kov 2007 11:58 Rašyti temą: Rankinukai | |
| o kada mobilka dedama rankinuke i vieta?
pas man tai buna tik naujam rankinuke  | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 27 kov 2007 12:15 Rašyti temą: Rankinukai | |
| O man patinka dideli rankinukai, kad daug tilptu + tai kad dideli man graziau atrodo. Bet mobilaus telefono jau rankinuke nenesioju, po to kai is vieno rankinuko man barte istrauke, kita rankinuka prie namu is ranku isplese. Del tokiu parduotuviu kai maxima tai net nedrisciau pirkti, nes puse miesto veliau vaiksto... Na o kaip cia pasakius pigus - brangus rankinukas... Man nebrangus yra 60lt., kitam -160lt.  | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 27 kov 2007 13:04 Rašyti temą: Rankinukai | |
| aaaa man 100 pats tas. Negaila iki 200 už rankinę atiduot. daugiau gaila bet jeigu perka...
aš turėjau omeny, geriau du po 100, negu 8 po 25 liotų už vienetą  | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 28 kov 2007 10:25 Rašyti temą: Rankinukai | |
|
Uz gera rankinuka niekada negaila. Bet gaila to rankinuko, kai jis po menesio atsibosta.  | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 29 kov 2007 06:58 Rašyti temą: Rankinukai | |
|
aha, arba kai nusiperki, atrodo jau toki original rankinuka, iseina i centra, o ten puse damu su tokiais
arba dar blogiau babulka kokia su tokiu pat eina  | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 31 kov 2007 12:46 Rašyti temą: Rankinukai | |
|
na dazniausiai jei nusiperki parduotuvej, tai retai buna...bet dabar tokia mada, kad bobulkos ir tavo panasus rankinukai gali buti...  | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 02 bal 2007 05:23 Rašyti temą: Rankinukai | |
|
vakar isgirdau:
teta pasakojo, kad nusipirko odini rankinuka, brangiai sumokejo, bet jai nepatinka rankinuko dizainas viduj...bet visgi, sako odinis, madingas
ar del mados visi aukojasi patogumu?  | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 02 bal 2007 09:12 Rašyti temą: Rankinukai | |
| | wwwelcome rašo: |
vakar isgirdau:
teta pasakojo, kad nusipirko odini rankinuka, brangiai sumokejo, bet jai nepatinka rankinuko dizainas viduj...bet visgi, sako odinis, madingas
ar del mados visi aukojasi patogumu?  |
na man svarbesne yra isvaizda rankinuko, negu jos patogumas viduj..aisku jei butu nepatogu nesioti, kristu nuo petie ir pan. tada jau kas kita - svarbus patogumas  | | | Atgal į viršų | |  | | | |