Forumas | Čatas | Dienoraščiai | Klubai | Pažintys | Žaidimai | Fotoalbumai | Grožio konkursas Vartotojai Radijas Paieška
Pridėti pasirinkimą Padaryti pagrindiniu   
Mano profilis
Bendravimas
Pramogos
Naudinga
Informacija
Paslaugos
Kalba
Reklama
    Mobili portalo versijanew
LC-PASAULIS.com » Forumas » Gyvenimo stilius » Mada » Rankinukai
Pradėti naują temą   Atsakyti įtemą Pereiti prie: Atgal    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7   Toliau
Atspausdinti temą
Autorius Pranešimas
wwwelcome
Fleimo guru
Fleimo guru

Užsiregistravusi:
2005-11-27
Taškų kiekis: 21224
Iš kur: Portugal

PranešimasParašytas: 27 kov 2007 11:29
   Rašyti temą: Rankinukai
  Atsakyti su citata    Atspausdinti pranešimą

ahha, Maxima style....man baisoka darosi del to style, kaip ir del Maxima avalynes icon_eek.gif icon_biggrin.gif
as tai pirmiausiai issirenku spalva icon_smile.gif paskui ziuriu dydi, kompozicija ir skyriu isdestyma... jei yra tam tikras ju isdestymas, nepirksiu, kaip ji man bepatiktu icon_rolleyes.gif kadangi pripratau, kad viska galiu laisvai rasti-nekenciu tokiu rankiniu, kuriose yra 28 skyriai, 156 kisenes ir 17 dirzu icon_twisted.gif kad, kai suskamba telefonas, 99.9% kad nespesi jo istraukti! icon_evil.gif icon_biggrin.gif
tad man tai visiskai spontaniskas, bet tuo paciu labai sudetingas procesas icon_cool.gif
pvz, nemegstu daug aksesuaru...ir tokiu rankiniu kurios traukia visu demesi icon_rolleyes.gif ji turi buti nedidele, bet joje turetu tilpti visi butiniausi daikciukai icon_biggrin.gif
zinoma, gelbeja tas faktas, kad vairuoju, tad masinoje turiu visa tai, kas netelpa rankinuke icon_wink.gif
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Skaityti vartotojo dienoraštį Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
Vylen
Ilgaamžis
Ilgaamžis

Užsiregistravusi:
2006-09-15
Taškų kiekis: 1240
Iš kur: Lithuania

PranešimasParašytas: 27 kov 2007 11:43

man irgi nepatinka iššaukiančios rankinės, bet originalios taip.

o pas mane praktiškai visos turi labai mažai skyrių, todėl viskas sugrusta į vieną didelę kruvą, kartais mobilka dar sunkiau rast, ypač jei nepadėsi į vietą icon_smile.gif icon_smile.gif
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
wwwelcome
Fleimo guru
Fleimo guru

Užsiregistravusi:
2005-11-27

PranešimasParašytas: 27 kov 2007 11:58

icon_biggrin.gif o kada mobilka dedama rankinuke i vieta? icon_lol.gif
pas man tai buna tik naujam rankinuke icon_biggrin.gif
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Skaityti vartotojo dienoraštį Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
rubinuke
Meistras
Meistras

Užsiregistravusi:
2007-01-06
Taškų kiekis: 3198

PranešimasParašytas: 27 kov 2007 12:15

O man patinka dideli rankinukai, kad daug tilptu + tai kad dideli man graziau atrodo. Bet mobilaus telefono jau rankinuke nenesioju, po to kai is vieno rankinuko man barte istrauke, kita rankinuka prie namu is ranku isplese. icon_evil.gif Del tokiu parduotuviu kai maxima tai net nedrisciau pirkti, nes puse miesto veliau vaiksto... icon_sad.gif Na o kaip cia pasakius pigus - brangus rankinukas... Man nebrangus yra 60lt., kitam -160lt. icon_wink.gif
Atgal į viršų
Vylen
Ilgaamžis
Ilgaamžis

Užsiregistravusi:
2006-09-15
Taškų kiekis: 1240

PranešimasParašytas: 27 kov 2007 13:04

aaaa man 100 pats tas. Negaila iki 200 už rankinę atiduot. daugiau gaila icon_smile.gif bet jeigu perka... icon_wink.gif
aš turėjau omeny, geriau du po 100, negu 8 po 25 liotų už vienetą icon_smile.gif
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
rubinuke
Meistras
Meistras

Užsiregistravusi:
2007-01-06

PranešimasParašytas: 28 kov 2007 10:25

Uz gera rankinuka niekada negaila. Bet gaila to rankinuko, kai jis po menesio atsibosta. icon_wink.gif
Atgal į viršų
wwwelcome
Fleimo guru
Fleimo guru

Užsiregistravusi:
2005-11-27

PranešimasParašytas: 29 kov 2007 06:58

icon_biggrin.gif
aha, arba kai nusiperki, atrodo jau toki original rankinuka, iseina i centra, o ten puse damu su tokiais icon_eek.gif
arba dar blogiau babulka kokia su tokiu pat eina icon_rolleyes.gif
Atgal į viršų
rubinuke
Meistras
Meistras

Užsiregistravusi:
2007-01-06

PranešimasParašytas: 31 kov 2007 12:46

icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
na dazniausiai jei nusiperki parduotuvej, tai retai buna...bet dabar tokia mada, kad bobulkos ir tavo panasus rankinukai gali buti... icon_biggrin.gif
Atgal į viršų
wwwelcome
Fleimo guru
Fleimo guru

Užsiregistravusi:
2005-11-27

PranešimasParašytas: 02 bal 2007 05:23

icon_biggrin.gif
vakar isgirdau:
teta pasakojo, kad nusipirko odini rankinuka, brangiai sumokejo, bet jai nepatinka rankinuko dizainas viduj...bet visgi, sako odinis, madingas icon_rolleyes.gif
ar del mados visi aukojasi patogumu? icon_cool.gif
Atgal į viršų
rubinuke
Meistras
Meistras

Užsiregistravusi:
2007-01-06

PranešimasParašytas: 02 bal 2007 09:12

wwwelcome rašo:
icon_biggrin.gif
vakar isgirdau:
teta pasakojo, kad nusipirko odini rankinuka, brangiai sumokejo, bet jai nepatinka rankinuko dizainas viduj...bet visgi, sako odinis, madingas icon_rolleyes.gif
ar del mados visi aukojasi patogumu? icon_cool.gif

na man svarbesne yra isvaizda rankinuko, negu jos patogumas viduj..aisku jei butu nepatogu nesioti, kristu nuo petie ir pan. tada jau kas kita - svarbus patogumas icon_rolleyes.gif
Atgal į viršų
Pradėti naują temą    Atsakyti įtemą Laiko juostos yra GMT + 1 valanda
LC-PASAULIS.com » Forumas » Gyvenimo stilius » Mada » Rankinukai
Puslapis 27 Pereiti prie: Atgal    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7   Toliau