| |
| Ar butina isvykti i uzsieni, kad pailsetum? | | Taip...as keliauju simtus kilometru tam, kad pailseciau... | | 33,3% | [ 2 ] | | Ne... Lietuvoje yra puikiu vietoviu poilsiui | | 66,7% | [ 4 ] | | Man nera skirtumo... elgiuosi taip,kaip kiti... | | 0% | [ 0 ] | | | Iš viso balsų : 6 | |
| Autorius | Pranešimas |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2008-07-25 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 08 rugp 2008 07:51 Rašyti temą: Gražios vietovės Lietuvoje | |
| Pasidalinkime savo ispudziais kelionese po Lietuva
 _________________ ...Mylek kitus,Save uzmirses - ir jie Tave Myles...
Tikek kitais,kaip Savo zingsniais - ir jie Tavim Tikes... | |
| Atgal į viršų | |
 |
Savas Užsiregistravusi: 2008-07-14 Taškų kiekis: 197 Iš kur: United States | Parašytas: 01 rug 2008 14:56 Rašyti temą: Gražios vietovės Lietuvoje | |
|
Lietuvoje tikrai yra graziu vietoviu. Kadangi megstu vandeni, tai man lb patinka prie juros. daugybe ezeru, piliakalniai (nuo kuriu atsiveria ispudingi vaizdai) ... mmm... Gaila, kad vasara tokia trumpa!  _________________ Leisk man kristi zemyn, kad galeciau skristi! | |
| Atgal į viršų | |
 |
Ilgaamžis Užsiregistravęs: 2008-01-27 Taškų kiekis: 1216 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 02 rug 2008 00:31 Rašyti temą: Gražios vietovės Lietuvoje | |
| | Geriausias poilsis bei pramoga-yra darbas.Graziausia vietove ir sielai atgaiva-gimtoji,nepakartojamoji,mano brangioji darboviete.Visokie kurortai,maljorkai,vasaros grozybes,tai pramoga ziogams,tinginiams ir bomzams. | |
| Atgal į viršų | |
 |
Išminčius Užsiregistravusi: 2007-08-31 Taškų kiekis: 12043 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 02 rug 2008 06:05 Rašyti temą: Gražios vietovės Lietuvoje | |
| brunetas rašo (02 rug 2008 01:31 ) : | | Geriausias poilsis bei pramoga-yra darbas.Graziausia vietove ir sielai atgaiva-gimtoji,nepakartojamoji,mano brangioji darboviete.Visokie kurortai,maljorkai,vasaros grozybes,tai pramoga ziogams,tinginiams ir bomzams. |
O kiek prarandi  | |
| Atgal į viršų | |
 |
Filosofas Užsiregistravusi: 2008-03-06 Taškų kiekis: 5644 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 02 rug 2008 06:53 Rašyti temą: Gražios vietovės Lietuvoje | |
| Yra daug gražių vietovių Lietuvoje
Ypač upių vingiai  _________________ Kad būtum įdomus- domėkis! | |
| Atgal į viršų | |
 |
Žyniuonis Užsiregistravusi: 2008-03-16 Taškų kiekis: 4141 Iš kur: Spain | Parašytas: 11 rug 2008 16:37 Rašyti temą: Gražios vietovės Lietuvoje | |
| Kaip smagu pailset kaimo sodyboje tarp ezeru.
 | |
| Atgal į viršų | |
 |
Išminčius Užsiregistravusi: 2007-08-31 Taškų kiekis: 12043 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 12 rug 2008 12:12 Rašyti temą: Gražios vietovės Lietuvoje | |
| jau esu minėjusi,jei trūksta laiko išrūkti prie jūros,visada po kelias laisvas dienas praleidžiame Ginučiuose(Ignalinos raj)
Ginučiai - kaimas yra tarp ežerų, prie Almajos upelio, per kurį ėjo keliai į Linkmenų pilį. Malūno paslaugomis naudojosi ne tik vietiniai, bet ir aplinkinių kaimų gyventojai. Dabar malūne įrengtos gyvenamosios patalpos, kurios vasarą nė dienos nebūna tuščios; ir negyvenamosios, kuriose įrengtos malūnininkystės ekspozicijos. Šalia malūno esančios kaskados vilioja ne tik mažus, bet ir didelius Viena iš gražiausių Lietuvos vietų - Ladakalnis. Netoli yra Ginučių piliakalnis, „Bitės" telekomunikacijų bokštas su apžvalgos aikštele, senovinės bitininkystės muziejus ir kitos Aukštaitijos nacionalinio parko įžymybės.
 | |
| Atgal į viršų | |
 |
Imbuvys Užsiregistravęs: 2008-10-02 Taškų kiekis: 480 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 09 spa 2008 07:32 Rašyti temą: Gražios vietovės Lietuvoje | |
| geriausias poilsis kokiam kaimuke: pirtis alus, saslykas ir gera kompanija nieko daugiau nereikia  | |
| Atgal į viršų | |
 |
Imbuvys Užsiregistravęs: 2008-09-17 Taškų kiekis: 415 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 01 lap. 2008 21:09 Rašyti temą: Gražios vietovės Lietuvoje | |
| Taip Lietuvoj daug graziu vietu ,nesuprantu ko visi i ta usieni lekia .Reikia pirmiausia Lietuvoje aplakyt viska ,o paskui i kitas salis .  | |
| Atgal į viršų | |
 |
Rašytojas Užsiregistravęs: 2008-10-27 Taškų kiekis: 731 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 07 lap. 2008 09:43 Rašyti temą: Gražios vietovės Lietuvoje | |
| | Gerai pailsi grybaudamas, meškeriodamas. O jeigu dar ir gerai kimba, su nakvyne žvejoji, gerų draugų kompanijoje... Vakare - laužiukas... Smagu | |
| Atgal į viršų | |
 |
| |