Forumas | Čatas | Dienoraščiai | Klubai | Pažintys | Žaidimai | Fotoalbumai | Grožio konkursas Vartotojai Radijas Paieška
Pridėti pasirinkimą Padaryti pagrindiniu   
Mano profilis
Bendravimas
Pramogos
Naudinga
Informacija
Paslaugos
Kalba
Reklama
    Mobili portalo versijanew
LC-PASAULIS.com » Forumas » Pažintys ir romatika » Meilė ir Romantika » Neištikimybe..
Pradėti naują temą   Atsakyti įtemą Pereiti prie: Atgal  -10   1, 2, 3, 4, 5 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24   Toliau
Atspausdinti temą
Autorius Pranešimas
saule74
Meistras
Meistras

Užsiregistravusi:
2008-04-11
Taškų kiekis: 3151
Iš kur: Lithuania

PranešimasParašytas: 25 bal 2008 15:16
   Rašyti temą: Neištikimybe..
  Atsakyti su citata    Atspausdinti pranešimą

teisybę? o kodėl akytės po akinukais? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Peržiūrėti vartotojo anketa iš pažinčių skyriaus Skaityti vartotojo dienoraštį Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
sauluze
Išminčius
Išminčius

Užsiregistravusi:
2007-08-31
Taškų kiekis: 10001

PranešimasParašytas: 25 bal 2008 15:23

BarBoriuk įkliuvai icon_biggrin.gif
BarBora
Filosofas
Filosofas

Užsiregistravusi:
2007-12-09
Taškų kiekis: 6809

PranešimasParašytas: 25 bal 2008 16:46

sauluze rašo (25 bal 2008 15:23 ) :
BarBoriuk įkliuvai icon_biggrin.gif

Ne kiek icon_biggrin.gif neikliuvau, nes tu nzn ką as pasakyciau, o patirti, deja, turiu didele (cia as ne apie save, o stebint, analizuojant zmones ir matant pasekmes, savo "patirti" galeciau perduoti ir kitiems, buvau " gyvu žmoniu teatre" realybeje ir labai gailiuosi duota man "galia" pazinti zmones, bet turiu juos matyti, fui, as ne kokia LT ragana, bet nuomone pasitvirtindavo) kai kada "bandau"zmones ant "isgyvenimo ir nepasimetimo nemaluoniuose" situacijose, kai kada juos "provokuoju", o pati darau sau isvadas - "prikimbu" prie zmogaus, kuris man atrodo idomus, ka norejau pasakyti,lai kiekvienas supras savaip icon_exclaim.gif
Schutka
Gyvenimas tai ilgai besitesianti kova, kurios niekas nelaimi.......

saule74
Meistras
Meistras

Užsiregistravusi:
2008-04-11

PranešimasParašytas: 25 bal 2008 20:40

oi,kaip tu čia rimtai suvartei? gal Hemingvėjaus knygoje radai? icon_biggrin.gif
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Peržiūrėti vartotojo anketa iš pažinčių skyriaus Skaityti vartotojo dienoraštį Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
sauluze
Išminčius
Išminčius

Užsiregistravusi:
2007-08-31
Taškų kiekis: 10001

PranešimasParašytas: 25 bal 2008 21:29

Rėžiai iš peties
vytas60
Prityręs
Prityręs

Užsiregistravęs:
2008-04-29
Taškų kiekis: 39

PranešimasParašytas: 30 bal 2008 14:28

kokios jūs visos nuobodžios ir doros icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif . tartum nei viena nebuvo pas svetimą nuėjus. icon_lol.gif
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga
BarBora
Filosofas
Filosofas

Užsiregistravusi:
2007-12-09

PranešimasParašytas: 30 bal 2008 14:46

Ką turi omeny icon_question.gif
Citata:
tartum nei viena nebuvo pas svetimą nuėjus

Buvau nuėjusi, bet ne gulėjumui ir neušsiminėjau net nekaltais meilės žaidimais icon_razz.gif Jei tai būtų rimčiau, išeičiau pas kitą net negalvodana.

Nzn, bet man sekasi gyvenime, bent tuo, kad esu "moteris be kazkokiu suvarzymu"( t.y. apsirengimu- ne banaliu, elgiuosi ne isaukianciai, bet taip, kaip man patinka), bet esu ištikima savo vyrui "ot i do".
gal jis to nevertas(gal), bet man tai yra laisvė, kai zinau, kad jokie kaltinimai, įtarinėjimai manęs neliecia icon_exclaim.gif Visada galiu "spjaut atgal" - a ja ne takaja, ja - ždu tramvaja icon_cool.gif
specialiai skaičiau Marksą ir Engelsa ir kitus a la "moralistus ir antimoralistus" Nieko gero.

Ar žinai išsireiškima - meilė tai yra tas pats, kas išgerti stikline vandens?

O Tu ar nebuvai nuėjęs pas kitą, kažin, kaip jauteisi paskui? Ar kaip don Žuanas, o gal paskui jautei kaltę icon_question.gif

P.S. Hemongvėju skaiciau, bet nesiremiau jo citatomis icon_cool.gif rasiau ekspromtu, kaip ir dabar.................

Paskutinį kartą redagavo BarBora, 01 Gegužė 2008 13:09. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Įeiti i vartotojo klubą Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
saule74
Meistras
Meistras

Užsiregistravusi:
2008-04-11

PranešimasParašytas: 30 bal 2008 14:52

Sakyčiau, BarBoriuk, užsipuolei. juk jis naujas. icon_biggrin.gif ir pasakė ką galvoja.....
Atgal į viršų
BarBora
Filosofas
Filosofas

Užsiregistravusi:
2007-12-09

PranešimasParašytas: 30 bal 2008 15:01

Ne, nieko nepuolu, tik destau savo mistis ( o gal tik "protingai" icon_biggrin.gif rasau
saule74
Meistras
Meistras

Užsiregistravusi:
2008-04-11

PranešimasParašytas: 30 bal 2008 15:06

įdomu, ką apie tai galvoja moterys, kurios ne Lietuvoje šiuo metu? gal tai nieko bendro, bet kaip ten, užsienyje?
Kiek supratau mes čia ispanę turim, tiesa? Espanjola, aūūūūūūūūū
Atgal į viršų
Pradėti naują temą    Atsakyti įtemą Laiko juostos yra GMT + 1 valanda
LC-PASAULIS.com » Forumas » Pažintys ir romatika » Meilė ir Romantika » Neištikimybe..
Puslapis 2224 Pereiti prie: Atgal  -10   1, 2, 3, 4, 5 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24   Toliau