Forumas | Čatas | Dienoraščiai | Klubai | Pažintys | Žaidimai | Fotoalbumai | Grožio konkursas Vartotojai Radijas Paieška
Pridėti pasirinkimą Padaryti pagrindiniu   
Mano profilis
Bendravimas
Pramogos
Naudinga
Informacija
Paslaugos
Kalba
Reklama
    Mobili portalo versijanew
LC-PASAULIS.com » Forumas » Gyvenimo stilius » Poilsis, linksmybės » Naktiniai klubai
Pradėti naują temą   Atsakyti įtemą Pereiti prie:   1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11, 12, 13   Toliau
Atspausdinti temą
Autorius Pranešimas
rubinuke
Meistras
Meistras

Užsiregistravusi:
2007-01-06
Taškų kiekis: 3198
Iš kur: Lithuania

PranešimasParašytas: 06 saus 2007 18:36
   Rašyti temą: Naktiniai klubai
  Atsakyti su citata    Atspausdinti pranešimą

Jei einate i naktinius klubus, tai i kokius? Kodel pasirinkote butent ta vieta?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Skaityti vartotojo dienoraštį Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
Vylen
Ilgaamžis
Ilgaamžis

Užsiregistravusi:
2006-09-15
Taškų kiekis: 1240

PranešimasParašytas: 08 saus 2007 12:35

paskutinį kartą buvau men's factory. patiko. daugiau neisiu icon_wink.gif
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
Robikas
Žyniuonis
Žyniuonis

Užsiregistravęs:
2006-05-10
Taškų kiekis: 4592

PranešimasParašytas: 08 saus 2007 14:28

As einu i "savus" tipo kur yra pazystamu - taip linksmiau icon_wink.gif na ir saugiau icon_cool.gif

Tarkim Velvet, ant tauro kalno - pazystu apsauginius... na ir klubas patinka... icon_confused.gif

Dar Kiemelis, kur Sermuksniu lygtai g-vej - ten aplinka baisoka - tipo "pritonas" bet linksma, be pazystamu geriau neit - galima ta pati vakara gaut i galva icon_evil.gif

Dar varom kartais i Vis-A-vis fabuose- arti namu ir ramu - patinka dj-ai ir aplinka icon_biggrin.gif

Vyrai -kaip pashto zhenklai: jei gerai palaizhysi, sunkiai beatplėshi.. ;)))
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Peržiūrėti vartotojo anketa iš pažinčių skyriaus Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
rubinuke
Meistras
Meistras

Užsiregistravusi:
2007-01-06

PranešimasParašytas: 09 saus 2007 16:13

pati lankausi prospekto pube icon_razz.gif jau 1, 5 metu icon_redface.gif icon_lol.gif pazistu jau visus barmenu, apsauga, nuolatinius klientus, dj'us. uztat smagu, ne jautiesi kaip namie kai kurie zmones, su kuriais susipazinau jau tapo mano draugais.kol kas vietos keist nenoriu icon_lol.gif
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Skaityti vartotojo dienoraštį Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
Vylen
Ilgaamžis
Ilgaamžis

Užsiregistravusi:
2006-09-15
Taškų kiekis: 1240

PranešimasParašytas: 10 saus 2007 08:03

pritariu, kad smagiau eiti ten kur pažįstamų yra tarp personalo. Vaikščiojau ir aš savais laikais kiekvieną savaitę vis ten pat, įėjimas nemokamas, alkoholis jei norėjau, savas buvo, tiksliau jau ten manęs laukė, man neštis su savim nereikėjo, staliukas užrezervuotas. Labai faina ir saugu ir patogu, bet atsibodo... Visi žmonės tie patys, jei ateina koks naujas tai iš karto matosi.. Na ir galiausiai pakeičiau savo dislokacijos vietą icon_smile.gif
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
rubinuke
Meistras
Meistras

Užsiregistravusi:
2007-01-06

PranešimasParašytas: 10 saus 2007 10:31

pritariu, kad kartais norisi pakeisti aplinka.bet kai pakeiciu ir buna nuobodu, tada galvoju, verciau jau buciau ten, nors pazistamu veidu butu. aisku zmones nera visa laika tie patys, tik yra pastoviu klientu.nes i prospecto pubas siuo metu gan populiarus klubas. gal kas pastaruoju metu buvo brodvejuje? kas ten gero?sake kad jis jau atgyveno..., bet zmones vis dar eina
Atgal į viršų
rubinuke
Meistras
Meistras

Užsiregistravusi:
2007-01-06

PranešimasParašytas: 13 saus 2007 19:51

niu gi, o kaip kiti?kur einate? icon_lol.gif icon_question.gif
Atgal į viršų
Petriukas
Naujokas
Naujokas

Užsiregistravęs:
2007-01-14
Taškų kiekis: 2

PranešimasParašytas: 14 saus 2007 13:48

loopas kas sumani sex icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga
rubinuke
Meistras
Meistras

Užsiregistravusi:
2007-01-06

PranešimasParašytas: 15 saus 2007 12:12

Petriuk rasyk lietuviskai icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_biggrin.gif
Atgal į viršų
wwwelcome
Fleimo guru
Fleimo guru

Užsiregistravusi:
2005-11-27
Taškų kiekis: 21224
Iš kur: Portugal

PranešimasParašytas: 15 saus 2007 13:29

Petriukui rūpi tik sexas, be skirtumo kur icon_biggrin.gif

naaaaa, paskutinį sykį klube buvau rugpjūtį icon_rolleyes.gif
visur pilna žmonių buvo, tad....teko važiuoti į Malibu..
ką aš apie jį galiu pasakyti..malaletkos icon_lol.gif girti, apsirūkę..aptarnavimas baisus, muzika siaubinga icon_biggrin.gif
kadaise, prieš 6-5 metus per naktį apeidavome kelis klubus icon_smile.gif buvo kompanija linksma, nutrūkusi, važinėjome ku tik netingėjome icon_biggrin.gif tai išmesdavo mus iš klubų, tai gerai laiką praleisdavome icon_smile.gif
kur bevažiuotume, visada turėjome užsukti i GVB (buvo toks) icon_smile.gif
šeiiiip, negaliu psakyti, kad kuris nors klubas paliko wow įspūdį...
kaip bebūtų man patinka klube būti su draugais, bet paskutiniu metu, be alkoholio dozės ten neįmanoma būti icon_biggrin.gif
buvau keliuose centro klubuose, bet ir vėl, pilna žmonių, karšta, jokio relaxo icon_rolleyes.gif pasenau icon_lol.gif
vienu žodžiu, man įdomiau vasarą į gamtą su draugais, kviestis svečius ir t.t.
jau neberandu įdomumo lankytis klubuose icon_rolleyes.gif
Atgal į viršų
Pradėti naują temą    Atsakyti įtemą Laiko juostos yra GMT + 1 valanda
LC-PASAULIS.com » Forumas » Gyvenimo stilius » Poilsis, linksmybės » Naktiniai klubai
Puslapis 113 Pereiti prie:   1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11, 12, 13   Toliau