| |
| Autorius | Pranešimas |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 15 saus 2007 08:04 Rašyti temą: Laisvalaikis | |
| o aš paskutiniu metu perdaug dirbu
nors šį šeštadienį taip gerai laiką praleidau su pusseserem
taip daug seniai nesijuokiau
kažkaip su gimine paskutiniu metu daug susitinkame, ankščiau neturėjau laiko nuvažiuoti jų aplankyti, o dabar net malonu, įdomu  | |
| Atgal į viršų | |
 |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 15 saus 2007 12:14 Rašyti temą: Laisvalaikis | |
| kadangi siandien man iseigine, vakar buvau klube pasisokom taip linskami su draugem  | |
| Atgal į viršų | |
 |
Įsivažiuoja Užsiregistravusi: 2007-01-15 Taškų kiekis: 11 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 15 saus 2007 12:28 Rašyti temą: Laisvalaikis | |
|
Mano laisvalaikis yra knygos ir kompiuteris  | |
| Atgal į viršų | |
 |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 15 saus 2007 13:10 Rašyti temą: Laisvalaikis | |
| | Citata: |
kadangi siandien man iseigine, vakar buvau klube pasisokom taip linskami su draugem
|
ir as sian iseigines noreciau tada issimiegociau, paskaityciau
jei ne vejas, nuvezciau suni kur nors pabegioti juk jis irgi laisvalaiki turi tureti
| Citata: |
Mano laisvalaikis yra knygos ir kompiuteris
|
o draugai? kinas? ir t.t.? | |
| Atgal į viršų | |
 |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 15 saus 2007 13:19 Rašyti temą: Laisvalaikis | |
| uztat savaitgali dirbsiu  | |
| Atgal į viršų | |
 |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 15 saus 2007 13:20 Rašyti temą: Laisvalaikis | |
| o laisvas laikas darbe?
ką veiki? ar tokio nebūna?
aš tai į inetą įlendu  | |
| Atgal į viršų | |
 |
Įsivažiuoja Užsiregistravusi: 2007-01-15 Taškų kiekis: 11 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 15 saus 2007 14:06 Rašyti temą: Laisvalaikis | |
| Na jonavoj nelabai kur galima nueit o i klubus sakyciau jau per velu man  | |
| Atgal į viršų | |
 |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 15 saus 2007 14:09 Rašyti temą: Laisvalaikis | |
| | wwwelcome rašo: | o laisvas laikas darbe?
ką veiki? ar tokio nebūna?
aš tai į inetą įlendu  |
nelabai jo yra.dirbu dazniausiai 6 val.i diena uztat visa laika, be jokiu pertrauku. kartais buna, bet tada nebent koki zurnala paskaitau, nors dazniausiai plepam su bendradarbiais  | |
| Atgal į viršų | |
 |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 15 saus 2007 17:43 Rašyti temą: Laisvalaikis | |
| | Citata: |
Na jonavoj nelabai kur galima nueit o i klubus sakyciau jau per velu man
|
o tau kodel per velu?
ir kodel Jonavoj visai nera kur nueiti?
| Citata: |
kartais buna, bet tada nebent koki zurnala paskaitau, nors dazniausiai plepam su bendradarbiais
|
kaip seniai jokiu zurnalu neskaiciau...va ir dabar laisvalaikis prie kompo, planu, breziniu...
nors va darbe visai puikiai su vaikinais laika leidom! zvengem kaip prisiuoste nei dirikteriaus pavaduotojo uzsukimai i musu kabineta, nei kreivi zvilgsniai nesutramde musu :Ditariu , kad visi mus girdejo
kartais va tokios dienos, pilnos darbo ir juoko-taip greitai ir lengvai praeina! juk tai irgi savotiskas laisvalaikis gaunas  | |
| Atgal į viršų | |
 |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 15 saus 2007 18:07 Rašyti temą: Laisvalaikis | |
| tikrai kai yra su kuo pabendraut ir darbas malonesnis.va buna lieku darbe viena, taip liudna buna o jei dar griztu namo ir ten nieko, siaubas is vis  | |
| Atgal į viršų | |
 |
| |