| | | | | Autorius | Pranešimas |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 20 gr. 2006 21:27 Rašyti temą: Laisvalaikis | |
| Ot labai idomu - kaip kas leidzia laisvalaiki?
kas kam yra svarbu nuveikti laisvu laiku, ka noretusi nuveikti, bet vis nesigauna, ar yra nuveikta ir paliko didziuli ispudi, ka galetumete kitiems rekomenduoti?
Paskutinį kartą redagavo wwwelcome, 20 gr. 2006 21:30. Redaguota 1 kartą | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 20 gr. 2006 21:30 Rašyti temą: Laisvalaikis | |
| bent jau mas, vasaros metu patinka pakeliauti po Lietuva, kadangi galimybes isvykti kitur retai bepasitaiko, aplankyti naujas vietas, susitikti su draugais, vienu zodziu ne sedeti namuose!
o kas liecia ziemos...kadangi nemegstu salcio, tai stengiuosi, pasitaikius progai nueiti kur nors kur silta i koki biljarda, boulinga... | | | Atgal į viršų | |  |
Žyniuonis Užsiregistravęs: 2006-05-10 Taškų kiekis: 4592 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 21 gr. 2006 13:24 Rašyti temą: Laisvalaikis | |
| nera pas mane laisvalaikio - praktiskai nera
isegines - vaika pas uosvius, pas senelius, arba i tusa - palikus laika - nebeuztenka laisvalaikiu...  _________________ Jeigu moteris nukrito - kvailys praeis pro shali, dzhentelmenas - pades atsikelti, o tikras vyras - atsiguls shalia.
Vyrai -kaip pashto zhenklai: jei gerai palaizhysi, sunkiai beatplėshi.. ;))) | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 21 gr. 2006 13:40 Rašyti temą: Laisvalaikis | |
|
na cia daznas variantas...
bet vistiek kazka nuveikiat?
ar tik tusas?
o pvz vakarais? | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 21 gr. 2006 14:07 Rašyti temą: Laisvalaikis | |
| aš mėgstu labai, grįžus po darbo skaniai pavakarieniauti su šeima, po to mėgstu labai neriniuoti (kaip vyras sako: kaip bobutė )
pažiūriu žinias, kokį filmą, padarom su dukra jos pamokas, tiksliau patikrinu ar viskas gerai. Paskaito ji man, vakare prieš naktį aš jai
Šiaip būnam su šeima, kartais padarau vyrui masažą kartais jis man
Taip ir gyvenam.
Aišku būna išimčių, kai ateina draugai arba giminės  | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 21 gr. 2006 16:49 Rašyti temą: Laisvalaikis | |
| o as vis svajoju paskaityti vakare
vis niekaip neiseina
buvo metas, kai su draugais vos ne kas vakara ka nors veikdavome, nes vienu momentu galvoji, kad negalima viso laiko namie leisti, reikia gyventi aktyviai, paskui pavargsti ir jau kur kas sunkiau grizti i ta pati ritma
be to, manau, i tai itakos turi darbas...
kai pradejau dirbti, pasidare maziau laisvo laiko...
o seip, labai megdavome vaziuoti kur nors i Lietuvos taskeli:)
pasiimam zemelapi ir vaziuojam! tai tada pats tas ir laisvalaikis ir aktyvus ir nuotykiai!  | | | Atgal į viršų | |  |
Imbuvys Užsiregistravęs: 2006-04-16 Taškų kiekis: 253 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 24 gr. 2006 11:26 Rašyti temą: Laisvalaikis | |
| Užtat aš per dienas lovoj guliu, todėl ie kompą, susiradau nurašytą , mokytis  | | | Atgal į viršų | |  |
Imbuvys Užsiregistravęs: 2006-04-16 Taškų kiekis: 253 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 25 gr. 2006 13:32 Rašyti temą: Laisvalaikis | |
| taigi jau laukiat manęs | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 26 gr. 2006 10:25 Rašyti temą: Laisvalaikis | |
| na ka, kaip iseigines? dovanos?
juk tai irgi laisvalaikis! tik tradicinis  | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 13 saus 2007 19:57 Rašyti temą: Laisvalaikis | |
| visa vasara praktiskai nebudavau namie:klubai, sodybos, i miesta.neturejau laiko net paskaityt, ka labai megstu.
o va dabar atejo ramybes metas norisi pabuti namie, ka nors nuveikti cia  | | | Atgal į viršų | |  | | | |