| | | | | Autorius | Pranešimas |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 28 vas 2008 20:45 Rašyti temą: Kvepalai | |
| Cia kalbame apie kvepalus:
Kokius megstame kvapus?
Kokie kvapai madingi?
Jusu megstamiausi kvepalai? _________________ Kažko pabaiga, visada kito pradžia... | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-01-06 Taškų kiekis: 3198 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 28 vas 2008 20:50 Rašyti temą: Kvepalai | |
|
Siuo metu naudoju Gucci Envy. O dar turiu Lancome Miracle, bet juos pasilaikysiu siltiesniems orams
Siaip ziema patinka astresni kvapai, dazniausiai su citrusu, o vasarai labiau gaivesni, nors Lancome yra gvazdiku-pipuru prieskonio, taciau man jie pakankamai gaivus ir pabai patinka
Kazkaip pastaruoju metu patiko Chanel Chance, taciau labai moterisko kvapo kvepalai, taigi artejant pavasariui visai netinka, nebent vakarui O das super Mochino, Lolita Lempicka, Armani, Hogo boss
O kas jums patinka? ka naudojate?  _________________ Kažko pabaiga, visada kito pradžia... | | | Atgal į viršų | |  |
Išminčius Užsiregistravusi: 2007-08-31 Taškų kiekis: 12043 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 01 kov 2008 07:06 Rašyti temą: Kvepalai | |
| Kvepalai pagal horoskopą
Negalite nuspręsti, kokius kvepalus išrinkti? Galbūt jums padės žvaigždės...
Avinams dažniausiai patinka stiprūs aromatai. Nuo stipraus kvapo jie tampa ryžtingi ir dėmesingi.
Jaučiams tinkamiausi kvepalai su saldžiu gėlių ir šviežiu bergamotės aromatu. Toks aromatas stimuliuoja jų meilę grožiui ir polinkį į tinginystę.
Aktyviu gyvenimo būdu pasižyminčių Dvynių psichiką teigiamai veikia citrusų kvapai. Prieskonių ir šviežių žalumynų aromatai puikiai veikia jų nervų sistemą.
Jautriems ir emocionaliems Vėžiams tinka gaivus jūros ir paslaptingas kaktuso žiedų kvapas. Mėgstamiausias jų aromatas — vasaros gėlių ir vaisių, taip pat jazminų.
Liūtai aštriausiai reaguoja į sodrų aromatą. Jiems idealiai tinka gėlių ir klasikinės elegantiškos sudėties kvapų kompozicija. Šviežių narcizų kvapas nuveja liūdnas mintis.
Mergelėms patinka stiprūs gėlių ir egzotiški aromatai, kurie suteikia romantiškumo.
Svarstykles svaigina rožių ir frezijų kvapai. Nuo saldžių aromatų jie tampa pasitikinčiais savimi, o šilti tabako kvapai suteikia ryžtingumo.
Skorpionams patinka subtilus narcizų aromatas. Citrusų kvapas suteikia jiems dvasinių jėgų, gerina nuotaiką, padeda išlaikyti dvasinę pusiausvyrą ir tapti atviresniems.
Šaulius lavandos, citrusų ir samanų kvapas veikia tarsi „gyvasis vanduo“.
Ožiaragius žavi kvepalai su tabako ir odos aromatu. O jazminų, samanų, medienos ir gydomųjų žolių kvapas įkvepia juos naujiems žygdarbiams.
Vandenius traukia gėlių aromatai (ypač rožės ir apelsinmedžio), kurie vienu metu svaigina ir ramina.
Žuvims patinka retų gėlių ir samanų aromatas. Mimozų kvapas įkvepia naujiems darbams, padeda pajausti artimų žmonių nuotaikas. Sunkūs samanų ir ambros kvapai pažadina švelnumo ir fantazijos jausmus. _________________ Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai. | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2008-01-04 Taškų kiekis: 1576 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 01 kov 2008 07:56 Rašyti temą: Kvepalai | |
| Nugi vajėzus, stebiuosi būtent šito foruma tokia mada: į kiekvieną temą vietoj to, kad pareikštų savo nuomonę, kas nors būtinai įkiš kokį nors tekstą iš interneto...
Aš kvepalų nenaudoju  | | | Atgal į viršų | |  |
Išminčius Užsiregistravusi: 2007-08-31 Taškų kiekis: 12043 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 01 kov 2008 08:33 Rašyti temą: Kvepalai | |
| Firewall rašo (01 kov 2008 07:56 ) : | Nugi vajėzus, stebiuosi būtent šito foruma tokia mada: į kiekvieną temą vietoj to, kad pareikštų savo nuomonę, kas nors būtinai įkiš kokį nors tekstą iš interneto...
Aš kvepalų nenaudoju  |
Nepatinka neskaityk,iš kur tokia gera nuomonė apie save
Drabužių nesimatuoji,kvepalų nenaudoji,tiesiog super"Ksena"  _________________ Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai. | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2008-01-04 Taškų kiekis: 1576 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 01 kov 2008 09:28 Rašyti temą: Kvepalai | |
| Man nepatinka ir aš neskaitau o reikšti savo nuomonę man niekas nedraudė  | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-04-08 Taškų kiekis: 2787 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 01 kov 2008 09:29 Rašyti temą: Kvepalai | |
| Kvepalai – dienos butinybė. Jie visada guli mano rankinėje ar krepšyje.  | | | Atgal į viršų | |  |
Išminčius Užsiregistravusi: 2007-08-31 Taškų kiekis: 12043 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 01 kov 2008 10:00 Rašyti temą: Kvepalai | |
| Firewall rašo (01 kov 2008 09:28 ) : | Man nepatinka ir aš neskaitau o reikšti savo nuomonę man niekas nedraudė  | Jei neskaitai,tai iš kur žinai,kas ten parašyta?  _________________ Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai. | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2008-01-04 Taškų kiekis: 1576 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 01 kov 2008 11:08 Rašyti temą: Kvepalai | |
| | Jeigu postas yra ilgesnis, negu 300 žodžių, vėl kažkas tekstą iš interneto įkišo... desnis xD | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-04-08 Taškų kiekis: 2787 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 01 kov 2008 11:14 Rašyti temą: Kvepalai | |
| | Mes kalbame apie kvepalus, o ne apie kazkokius desnius.... | | | Atgal į viršų | |  | | | |