Forumas | Čatas | Dienoraščiai | Klubai | Pažintys | Žaidimai | Fotoalbumai | Grožio konkursas Vartotojai Radijas Paieška
Pridėti pasirinkimą Padaryti pagrindiniu   
Mano profilis
Bendravimas
Pramogos
Naudinga
Informacija
Paslaugos
Kalba
Reklama
    Mobili portalo versijanew
LC-PASAULIS.com » Forumas » Gyvenimo stilius » Sportas » Krepšinis
Pradėti naują temą   Atsakyti įtemą Pereiti prie:   1, 2, 3, 4   Toliau
Atspausdinti temą
Autorius Pranešimas
Robikas
Žyniuonis
Žyniuonis

Užsiregistravęs:
2006-05-10
Taškų kiekis: 4592
Iš kur: Lithuania

PranešimasParašytas: 05 kov 2007 16:01
   Rašyti temą: Krepšinis
  Atsakyti su citata    Atspausdinti pranešimą

Rašom viską apie krepšinį icon_smile.gif
*kaip čia krepšinio šaly dar nėr šios temos icon_eek.gif

Na norėčiau pradžioj sužinot nuomone, dėl Žalgiriui skirtos 10 t euru baudos
ir kitas žaidimas bus be žiūrovų icon_cool.gif
* priminsiu žaidė su L rytu ir 1, 5 min likus iki pabaigos į aikštę priskrido icon_wink.gif alaus skardinių icon_twisted.gif

Kadangi žaidė Kaune - bauda skirta Žalgiriui... sulaikyti nusikaltę sirgaliai... bet nubausta Žalgiris......ar reikia taip žiauriai bausti klubą icon_question.gif

Vyrai -kaip pashto zhenklai: jei gerai palaizhysi, sunkiai beatplėshi.. ;)))
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Peržiūrėti vartotojo anketa iš pažinčių skyriaus Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
wwwelcome
Fleimo guru
Fleimo guru

Užsiregistravusi:
2005-11-27
Taškų kiekis: 21224
Iš kur: Portugal

PranešimasParašytas: 05 kov 2007 16:41

visu pirma-spaudziu ranka, akkurat tokios temos nebuvo icon_biggrin.gif
pati jos nekuriau, kadangi esu krepsinio/futbolo aistruole tik esant cempionatams, seeeeip krepsinis man - kompanijos nuosprendis icon_smile.gif
jei visa kompanija ziuri krepsini-as prisijungiu su mielu noru!

tep, tai va, kadangi neziuriu dabar-nieko negirdejau apie si incidenta...(kitaip pavadinti neiseina icon_biggrin.gif)

stai tokia mano nuomone, net kelios mintys icon_wink.gif :
Lietuva-visgi tai diagnoze icon_lol.gif nzn ar kitur kas priimtu toki nuosprendi? jei taip-nuomone nepasikeistu icon_biggrin.gif taigi, rasydama zodi "diagnoze" turejau omenyje kiek aistruolius tiek ir Lt aplamai:) vat:) ar tai reklaminis triukas, ar musu kulturos demonstracija, ar tiesiog atsitiktinumas-man tas pats icon_rolleyes.gif kodel? kadangi manau, jog tai visiskai nieko nepakeis icon_biggrin.gif
turint omenyje, kad kazkoks sprendimas turejo buti priimtas....? kodel gi nepriemus tokio, kuris pateks i laikrascius, televizija, cia, galu gale icon_smile.gif
vat, visgi izvelgiu pinigus cia icon_biggrin.gif Robke, ar jau pyksti, ar priimi? icon_lol.gif
ne, jei visai rimtai, 10.000 euru tokiam klubui... icon_rolleyes.gif argi tai pinigai? icon_rolleyes.gif

o pats ka manai?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Skaityti vartotojo dienoraštį Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
Robikas
Žyniuonis
Žyniuonis

Užsiregistravęs:
2006-05-10

PranešimasParašytas: 05 kov 2007 17:14

Nzn.... viena kas man nepatinka, kad apkaltinamas klubas, kurio aikstej vyko varzybos icon_eek.gif
galejo gi but ir provokacija sveciu icon_exclaim.gif
Kas sauguma uztikrins - prie kiekvieno nepastatysi apsauginio icon_wink.gif
Siap va linkai i kaikuria infa - komentaru geriau neskaityt - karas ten Kaunas/Vilnius icon_biggrin.gif
http://www.delfi.lt/.../article.php

Infa nzn - delpiju lygyje - bet buvo panasiai icon_wink.gif

Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Peržiūrėti vartotojo anketa iš pažinčių skyriaus Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
wwwelcome
Fleimo guru
Fleimo guru

Užsiregistravusi:
2005-11-27

PranešimasParašytas: 06 kov 2007 06:25

žinoma, kad karas:) amžinas karas tarp šių miestų icon_smile.gif
bet juk jeigu abu klubus nubaustų, at būtų tiek kalbų? icon_rolleyes.gif
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Skaityti vartotojo dienoraštį Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
Vylen
Ilgaamžis
Ilgaamžis

Užsiregistravusi:
2006-09-15
Taškų kiekis: 1240

PranešimasParašytas: 06 kov 2007 07:18

nu jau nu jau..temos nebuvo!!! o kur, klausimas, aš tuomet diskutavau apie kašį šiame forume???? o gi prie temos "sportas" tas pats...

o dėl Ž skirtos baudos, tai mano nuomonė tokia... tos rungtynės buvo tokios įtemptos, kad be reikalo mokslininkai neišnaudojo jas elektrai pagaminti. Kalti iš tikrųjų visi ir žaidėjai ir teisėjai, nes ir tie ir tie per daug nervinosi. To pasekoje pradėjo besintys ir žiūrovai. O kai į galvą duoda procentėlis, tai rankos juda kaip pašėlę..

Kaltus nubaus administracine bauda, o kadangi varžybos vyko Kaune, tai gi turi būti nubaustas ir klubas, kuris neužtikrino saugumo. Nuostatai yra nuostatai.. nepatinka nežaisk šioje lygoje. O LRytas neturi ir negali atsakinėti už tai, kas darosi ne jo teritorijoje. Jei panaši situacija pasikartotų Siemense, būtų nubaustas jau LR. o Ž fanai kerštingi, o j kerštingi.. nes turi milžinišką nepilnavertiškumo kompleksą...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
wwwelcome
Fleimo guru
Fleimo guru

Užsiregistravusi:
2005-11-27

PranešimasParašytas: 06 kov 2007 07:55

icon_eek.gif Vyl, kur tokia tema???? nepamenu icon_smile.gif veliau patikrinsiu, bet berods nebuvo atskiros icon_biggrin.gif

dabar gailiuosi, kad nemaciau siu rungtyniu! iki kokio lygio viskas turejo buti ziauru, kad apie tai parasytu, nubaustu ir t.t.!
Atgal į viršų
Vylen
Ilgaamžis
Ilgaamžis

Užsiregistravusi:
2006-09-15

PranešimasParašytas: 06 kov 2007 08:12

man tai buvo lb. smagu žiūrėt .. nes mano vyras yra Ž fanas, o aš LR.... ideali šeiminėlė icon_smile.gif

atskiros temos nebuvo, bet apie sportą buvo kažkokia. icon_wink.gif
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo profilį Siųsti asmeninįpranešimą Svečių knyga Peržiūrėti vartotojo fotoalbumus
Robikas
Žyniuonis
Žyniuonis

Užsiregistravęs:
2006-05-10

PranešimasParašytas: 06 kov 2007 09:16

Siandien krepsinis icon_wink.gif

Idomu, ar kaltas klubas, jei sporto hales seimininkai leido pardavineti alu skardinese, kuris sekmingai leke i aikste icon_question.gif icon_rolleyes.gif

Beje Zalgirio sirgaliai berods zada surinkt pinigu baudai.... icon_cool.gif
Bet neisivaizduoju kitu ju rungtyniu salej be ziurovu - nyku bliamba:?

Atgal į viršų
Vylen
Ilgaamžis
Ilgaamžis

Užsiregistravusi:
2006-09-15

PranešimasParašytas: 06 kov 2007 09:20

normal.
siūlė man šiandien eiti į siemensą, bet deja negaliu.. jaučiu komentarų delfi bus jei rytas praloš ojojoj...

Klubas kaltas, t.y. jo vadovybė, kad nenumatė visų įmanomu pasekmių. iš klaidų mokosi.. gal pasimokys icon_rolleyes.gif
Atgal į viršų
Robikas
Žyniuonis
Žyniuonis

Užsiregistravęs:
2006-05-10

PranešimasParašytas: 07 kov 2007 10:22

Na supper... Vilniaus Statyba icon_wink.gif * cia man buvo ir bus is senu laiku icon_biggrin.gif
parode ryzta... kai 4 keliny nusileido iki +5 tasku - galvojau sakes - matysit kita etapa kaip savo.... icon_lol.gif
Bet sugebejo chebra is reikiamu +13 baigt rungtynes +16 icon_exclaim.gif
O-lej...L Rytas* nervu patampe tai tikrai icon_biggrin.gif

Atgal į viršų
Pradėti naują temą    Atsakyti įtemą Laiko juostos yra GMT + 1 valanda
LC-PASAULIS.com » Forumas » Gyvenimo stilius » Sportas » Krepšinis
Puslapis 14 Pereiti prie:   1, 2, 3, 4   Toliau

Panašios temos:
   Forumas   Tema   Autorius   Paskutinis pranešimas 
Naujų pranešimų nėra Pašnekesiai (Floodinimas) krepšinis ar futbolas
nigrida 15 vas 2008 18:10
gabriele9 Peržiūrėti paskutinį pranešimą