| | | | | Autorius | Pranešimas |
Žyniuonis Užsiregistravęs: 2006-05-10 Taškų kiekis: 4592 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 05 kov 2007 16:01 Rašyti temą: Krepšinis | |
| Rašom viską apie krepšinį
*kaip čia krepšinio šaly dar nėr šios temos
Na norėčiau pradžioj sužinot nuomone, dėl Žalgiriui skirtos 10 t euru baudos
ir kitas žaidimas bus be žiūrovų
* priminsiu žaidė su L rytu ir 1, 5 min likus iki pabaigos į aikštę priskrido alaus skardinių
Kadangi žaidė Kaune - bauda skirta Žalgiriui... sulaikyti nusikaltę sirgaliai... bet nubausta Žalgiris......ar reikia taip žiauriai bausti klubą  _________________ Jeigu moteris nukrito - kvailys praeis pro shali, dzhentelmenas - pades atsikelti, o tikras vyras - atsiguls shalia.
Vyrai -kaip pashto zhenklai: jei gerai palaizhysi, sunkiai beatplėshi.. ;))) | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 05 kov 2007 16:41 Rašyti temą: Krepšinis | |
| visu pirma-spaudziu ranka, akkurat tokios temos nebuvo
pati jos nekuriau, kadangi esu krepsinio/futbolo aistruole tik esant cempionatams, seeeeip krepsinis man - kompanijos nuosprendis
jei visa kompanija ziuri krepsini-as prisijungiu su mielu noru!
tep, tai va, kadangi neziuriu dabar-nieko negirdejau apie si incidenta...(kitaip pavadinti neiseina )
stai tokia mano nuomone, net kelios mintys :
Lietuva-visgi tai diagnoze nzn ar kitur kas priimtu toki nuosprendi? jei taip-nuomone nepasikeistu taigi, rasydama zodi "diagnoze" turejau omenyje kiek aistruolius tiek ir Lt aplamai:) vat:) ar tai reklaminis triukas, ar musu kulturos demonstracija, ar tiesiog atsitiktinumas-man tas pats kodel? kadangi manau, jog tai visiskai nieko nepakeis
turint omenyje, kad kazkoks sprendimas turejo buti priimtas....? kodel gi nepriemus tokio, kuris pateks i laikrascius, televizija, cia, galu gale
vat, visgi izvelgiu pinigus cia Robke, ar jau pyksti, ar priimi?
ne, jei visai rimtai, 10.000 euru tokiam klubui... argi tai pinigai?
o pats ka manai? | | | Atgal į viršų | |  |
Žyniuonis Užsiregistravęs: 2006-05-10 Taškų kiekis: 4592 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 05 kov 2007 17:14 Rašyti temą: Krepšinis | |
| Nzn.... viena kas man nepatinka, kad apkaltinamas klubas, kurio aikstej vyko varzybos
galejo gi but ir provokacija sveciu
Kas sauguma uztikrins - prie kiekvieno nepastatysi apsauginio
Siap va linkai i kaikuria infa - komentaru geriau neskaityt - karas ten Kaunas/Vilnius
http://www.delfi.lt/.../article.php
Infa nzn - delpiju lygyje - bet buvo panasiai  _________________ Jeigu moteris nukrito - kvailys praeis pro shali, dzhentelmenas - pades atsikelti, o tikras vyras - atsiguls shalia.
Vyrai -kaip pashto zhenklai: jei gerai palaizhysi, sunkiai beatplėshi.. ;))) | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 06 kov 2007 06:25 Rašyti temą: Krepšinis | |
| žinoma, kad karas:) amžinas karas tarp šių miestų
bet juk jeigu abu klubus nubaustų, at būtų tiek kalbų?  | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 06 kov 2007 07:18 Rašyti temą: Krepšinis | |
|
nu jau nu jau..temos nebuvo!!! o kur, klausimas, aš tuomet diskutavau apie kašį šiame forume???? o gi prie temos "sportas" tas pats...
o dėl Ž skirtos baudos, tai mano nuomonė tokia... tos rungtynės buvo tokios įtemptos, kad be reikalo mokslininkai neišnaudojo jas elektrai pagaminti. Kalti iš tikrųjų visi ir žaidėjai ir teisėjai, nes ir tie ir tie per daug nervinosi. To pasekoje pradėjo besintys ir žiūrovai. O kai į galvą duoda procentėlis, tai rankos juda kaip pašėlę..
Kaltus nubaus administracine bauda, o kadangi varžybos vyko Kaune, tai gi turi būti nubaustas ir klubas, kuris neužtikrino saugumo. Nuostatai yra nuostatai.. nepatinka nežaisk šioje lygoje. O LRytas neturi ir negali atsakinėti už tai, kas darosi ne jo teritorijoje. Jei panaši situacija pasikartotų Siemense, būtų nubaustas jau LR. o Ž fanai kerštingi, o j kerštingi.. nes turi milžinišką nepilnavertiškumo kompleksą... | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21224 Iš kur: Portugal | Parašytas: 06 kov 2007 07:55 Rašyti temą: Krepšinis | |
| Vyl, kur tokia tema???? nepamenu veliau patikrinsiu, bet berods nebuvo atskiros
dabar gailiuosi, kad nemaciau siu rungtyniu! iki kokio lygio viskas turejo buti ziauru, kad apie tai parasytu, nubaustu ir t.t.! | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 06 kov 2007 08:12 Rašyti temą: Krepšinis | |
| man tai buvo lb. smagu žiūrėt .. nes mano vyras yra Ž fanas, o aš LR.... ideali šeiminėlė
atskiros temos nebuvo, bet apie sportą buvo kažkokia.  | | | Atgal į viršų | |  |
Žyniuonis Užsiregistravęs: 2006-05-10 Taškų kiekis: 4592 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 06 kov 2007 09:16 Rašyti temą: Krepšinis | |
| Siandien krepsinis
Idomu, ar kaltas klubas, jei sporto hales seimininkai leido pardavineti alu skardinese, kuris sekmingai leke i aikste
Beje Zalgirio sirgaliai berods zada surinkt pinigu baudai....
Bet neisivaizduoju kitu ju rungtyniu salej be ziurovu - nyku bliamba:? _________________ Jeigu moteris nukrito - kvailys praeis pro shali, dzhentelmenas - pades atsikelti, o tikras vyras - atsiguls shalia.
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 06 kov 2007 09:20 Rašyti temą: Krepšinis | |
| normal.
siūlė man šiandien eiti į siemensą, bet deja negaliu.. jaučiu komentarų delfi bus jei rytas praloš ojojoj...
Klubas kaltas, t.y. jo vadovybė, kad nenumatė visų įmanomu pasekmių. iš klaidų mokosi.. gal pasimokys  | | | Atgal į viršų | |  |
Žyniuonis Užsiregistravęs: 2006-05-10 Taškų kiekis: 4592 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 07 kov 2007 10:22 Rašyti temą: Krepšinis | |
| Na supper... Vilniaus Statyba * cia man buvo ir bus is senu laiku
parode ryzta... kai 4 keliny nusileido iki +5 tasku - galvojau sakes - matysit kita etapa kaip savo....
Bet sugebejo chebra is reikiamu +13 baigt rungtynes +16
O-lej...L Rytas* nervu patampe tai tikrai  _________________ Jeigu moteris nukrito - kvailys praeis pro shali, dzhentelmenas - pades atsikelti, o tikras vyras - atsiguls shalia.
Vyrai -kaip pashto zhenklai: jei gerai palaizhysi, sunkiai beatplėshi.. ;))) | | | Atgal į viršų | |  | | | Panašios temos: |