| | | |
Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21019 Iš kur: Portugal
| Parašytas: 13 kov 2008 08:59 Rašyti temą: Kreipimasis | |
| Gerbiami vartotojai, prašau Jus atkreipti dėmesį į šią temą!
Norėčiau čia aptarti su Jumis kelis klausimus ir prašymus:
1. Visų pirma, siūlau nebe tiek daug užsiiminėti copy paste, kadangi nežinau kaip kitiems, bet man, asmeniškai, įdomiau paskaityti Jūsų nuomonė, o ne visą ilgą straipsnį, ką manote? ar įmanoma būtų mažinti straipsnio variantą iki įdomiausios dalies ir tiesiog rodyti nuorodą į patį straipsnį? Sutinku, kad yra straipsniai, kurių dalies neiškirpsi, tebūnie tai būna extra retas atvejis?
2. Stenkitės, kuriant naują temą, patikrinti ar tokios temos nėra.
3. Nebijokite spausti varpelio, jis sukurtas dėl Jūsų
Tokiu būdu išvengsime fludinimo, ok?
4. Jei kyla klausimų dėl punktų, asmeninių pranešimų ar kitko - galite tiesiog parašyti asmeninį pranešimą mūsų moderatoriams: wwwelcome, rubinuke arba Мастодонт užuot kurę naują temą
Šioje temoje laukiame Jūsų pasiulymų, pastabų bei atsakymų
Pagarbiai,
moderatorių kolektyvas
| | | Autorius | Pranešimas |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2006-09-15 Taškų kiekis: 1240 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 13 kov 2008 09:54 Rašyti temą: Kreipimasis | |
| dėl 1 punkto sutinku pilnai ir abiem rankom už. niekad neskaitau pranešimo jei jis yra ilgas straipsnis iš kažkur. tiesiog neturiu tam laiko. _________________ keep smiling!!! :) | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravusi: 2007-02-03 Taškų kiekis: 2923 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 13 kov 2008 12:25 Rašyti temą: Kreipimasis | |
| as irgi taip manau kaip vylen _________________ Gyvenk geriau negu gyvenai! | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21019 Iš kur: Portugal | Parašytas: 13 kov 2008 12:52 Rašyti temą: Kreipimasis | |
| | Citata: |
tiesiog neturiu tam laiko
|
pati esu patalpinusi daug puikiu straipsniu, bet bent pati perskaiciau juos...
| Citata: |
as irgi taip manau kaip vylen
|
 | | | Atgal į viršų | |  |
Filosofas Užsiregistravusi: 2007-12-09 Taškų kiekis: 7490 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 13 kov 2008 14:06 Rašyti temą: Kreipimasis | |
| O aš manau, kad pradedant naują temą, turėtų būti būtina autoriui parašyti ką nori matyti toje temoje, apie ką šnekėtis, gali įdėti kažkokią pagrindinės minties citatą, tada bus galima toliau vystyti temą, nenukrypstant nuo pagrindinės. Ši citata turi būti "proto ribose".
Toliau kiti dalyvaujantys gali įdėti mažas citatas (jei galima techniškai padaryti, kad nepraleistų didesnio komentaro, nustačius ženklų skaičių), nes ne visi ir ne visada gali sklandžiai, įtikinamai išreikšti savo mintis.
Imu tik kaip pavyzdį (teneįsižeidžia temos autorius) temą "Kudikis" Autorė sukūrė tik temą, o ką joje pati norėjo matyti, taip ir nepaskė. Juk ne be reikalo ji tą temą sukūrė, reiškia ji nori kažką sužinoti apie kudikius, pakalbėti, pasitarti, sužinoti kitų nuomonę apie juos. Juk tų temų, be jokio motyvo galima sukūrti tūkstančiais, bet ką ten svarstyti, aptarti, duoti patarimus ar šiaip tik palepėti...ar gauti papildomus taškus?
Ir dar. Temų pavadinimuose pasitaiko daug gramatinių klaidų, aš pati ne šventa, klaidų pasitaiko komentarų tekstuose, bet lai nors pavadinimai būna be klaidų, nes kažkaip akis bado. Juk užsukantys į šį forumą nauji žmonės viską pastebi, kažkaip nemalonu, nes jaučiuosi patriote šio forumo. Gal skambiai pasakiau, bet viską darau nuosekliai ir jei dalyvauju, jaučiu pareigą
 _________________ Gyventi taip gera, kad net bloga daros... | | | Atgal į viršų | |  |
Ilgaamžis Užsiregistravusi: 2008-01-04 Taškų kiekis: 1576 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 13 kov 2008 14:32 Rašyti temą: Kreipimasis | |
|
Pasisakau visom keturiom letenom už pirmą punktą, forumas skirtas tam, kad vartotojas išreikštų savo nuomonę, o ne pateikdamas kažkieno kelių puslapių citatą tam tikra tema. Čia aš ir vėl visom keturiom letenom už - į citatas geriau dėti nuorodą, nebent būtų trumputė, kam bus įdomu, atsidarys ir pasiskaitys  _________________ Gerbiu genijus. Mūsų taip mažai liko xD | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21019 Iš kur: Portugal | Parašytas: 13 kov 2008 14:51 Rašyti temą: Kreipimasis | |
| aciu labai uz atsakymus!
vienintele problema, ir pati svarbiausia, net dvi
1. pas mus negali buti talpinamos nuorodos i kitus panasius puslapius
2. kai kurie puslapiu ir straipsniu autoriai grieztai seka savo "kudikiu" plagiata!
as uz tai, kad MUMS butu idomu, kad vyktu diskusijos!
kai kurios temos yra skirtos vien tik copy paste (kad ir "Ar zinojai?, "nuorodos", anekdotai, juokeliai ir t.t.), kitos yra tiesiog tam, kad kiti uzsuke, ar mes patys, vartotojai galetume pasiskaityti ir pasidometi, bet bukime saziningi, kai kur baisu uzsukti juk lankomes kituose puslapiuose, ten juk nera tiek daug teksto
del gramatiniu klaidu niekas nera sventas, visu pirma ir as pati,be to sunkoka darbe perjungineti lietuviskas raides
o pavadinimuose-visiskai sutinku! laikykimes tvarkos
Egle, del tos temos, sutinku, bet man gaila trinti, ar uzdaryti jusu paciu kurtas temas, ju tada apie 40 % galima butu drasiai uzdaryti, bet juk mes cia tam, kad bendrautume, galetume dalintis mintimis, pastebejemiais, savo paciu istorijomis, ivykiais ir t.t. todel kai kurios temos tiesiog pernesamos i fludinima
Naujokams daroma sokia tokia nuolaida, kadaise visi pirma karta buvome uzsuke i koki foruma
prisiminkite savo pirmus sakinius ar zodzius
Aciu Dievui pas mus rami ir kulturinga aplinka, retai pasitaiko nesklandumu, taigi dar karta ACIU kad jus cia!
kad dalyvaujate ir nebijote pasisakyti ar sukurti nauja tema!
Be to, mes visada su malonumu laukiame jusu pasiulymu, pastabu ir tiesiog minciu  | | | Atgal į viršų | |  |
Žyniuonis Užsiregistravusi: 2006-12-23 Taškų kiekis: 4131 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 13 kov 2008 14:56 Rašyti temą: Kreipimasis | |
| ...kas liečia straipsius, tai man asmeniškai tai neįdomu, kitaip perfrazavus, svarbi gyvo žmogaus nuomuonė, o sausos statistikos faktų galima paskaityti ir kitur. Tam ir yra forumas , kad virtu diskusijos.... _________________ Ginčytis su moterimi - tai tas pats, kas vizitas pas dantistą: arba labai skausminga, arba labai brangu... | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21019 Iš kur: Portugal | Parašytas: 13 kov 2008 15:00 Rašyti temą: Kreipimasis | |
| citatos, ar straipsnio ištrauka yra gerai, kai norima kažka pasakyti, įrodyti, patvirtinti
ugums, diskusijų senokai nebuvo
Kad ir konkursai, galų gale, alyvaujame!
siūlau kitą konkursą - eilėraščių
matau, kad bus norinčiųjų ))))
taip pat siūlau startuoti sekantį fotokonkursą
tik sugalvokite man temą  | | | Atgal į viršų | |  |
Filosofas Užsiregistravusi: 2007-12-09 Taškų kiekis: 7490 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 13 kov 2008 15:11 Rašyti temą: Kreipimasis | |
| Ne, trinti nereikia, tik gal padaryti neaiškioms temoms autoriaus paaiškinimą apie ją. Norėtųsi daugiau betarpiško bendravime, kažkurioje temoje apie tai rašiau vasario pabaigoje. Dar labai niešti liežuvį, jei reikia atsakyti vienareikšmiškai, tada taip norisi įkišti trigrašį ir pasakyti kodėl būtent taip atsakei.
Apie naujokus irgi pritariu, tik mes kai kada mandagiai primenam, kad skaitytų I-ąjį temos puslapį, kuriame yra surašytos visos sąlygos. Tik tiek.
Man irgi patinka mūsų forumas, dažnai čia būnu, randu daug įdomių žmonių  _________________ Gyventi taip gera, kad net bloga daros... | | | Atgal į viršų | |  |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 21019 Iš kur: Portugal | Parašytas: 13 kov 2008 15:14 Rašyti temą: Kreipimasis | |
| | Citata: |
Man irgi patinka mūsų forumas, dažnai čia būnu, randu daug įdomių žmonių
|
na ir mes tave radome
| Citata: |
gal padaryti neaiškioms temoms autoriaus paaiškinimą apie ją
|
visu temu nespejame perziureti, bet kiek imanoma stengiames, tai faktas
nesinori izeisti ar atbaidyti zmogu, pati issigasciau jei koks raudonas moderatorius parasyti mane pacia pirma mano buvimo portale diena  | | | Atgal į viršų | |  | | | |