| | | | | Autorius | Pranešimas |
Filosofas Užsiregistravusi: 2007-12-09 Taškų kiekis: 7490 Iš kur: Lithuania | | | Atgal į viršų | |  |
Išminčius Užsiregistravusi: 2007-08-31 Taškų kiekis: 11697 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 20 gr. 2007 12:23 Rašyti temą: Juokeliai | |
|
Blaivus santechnikas - pasakų personažas..
Žąsinas irgi galvojo, kad maudosi… Kol vanduo neužvirė…
Kovai su miškų gaisrais bus surengtas alaus festivalis
Aš bandysiu gyventi amžinai. Kol kas išeina… _________________ Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai. | | | Atgal į viršų | |  |
Filosofas Užsiregistravusi: 2007-12-09 Taškų kiekis: 7490 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 21 gr. 2007 19:55 Rašyti temą: Juokeliai | |
| Ir dar vienas adresėlis :
http://www.s5s.ru/Smile.swf
Įrašykite savo vardą ...ir išgirsite malonius žodžius  _________________ Gyventi taip gera, kad net bloga daros... | | | Atgal į viršų | |  |
| Parašytas: 22 gr. 2007 07:56 Rašyti temą: Juokeliai | |
| yra tris girtumo stadijos
1 kai pasisiuoji, bet pamirsti nukratyt
2 pasisiuoji, bet pamirsti isideti
3 kai pasisiuoji, nukratai, bet pamirsti istraukti  _________________ don't give up | | | Atgal į viršų | |  |
Išminčius Užsiregistravusi: 2007-08-31 Taškų kiekis: 11697 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 22 gr. 2007 15:34 Rašyti temą: Juokeliai | |
| Vakar pirkau iš jūsų šį šunį ir sakėt, kad jis šveicariškas. Jis iš ten importuotas ar deportuotas??
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Užrašas WC: "Bombordavimo atveju slėpkitės po šiuo pisuaru - į jį dar niekas niekada nėra pataikęs".
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Daug žinosi - nespėsi pasent.
18-ka būna kartą gyvenime, o 81-eri - dar rečiau.
Kas bendra tarp barmeno ir ginekologo? - Abu jie dirba ten, kur kiti linksminasi.
Jei suradot savo svajonių moterį, su kitomis svajonėmis galit atsisveikint..
Gera mergina turi mokėt daryt tą patį, ką ir bloga, o kadangi ji gera, turi tai mokėti daryt gerai.
Kodėl supykusiam vyrui reikia žmonos? Ne viską gi galima suverst vyriausybei..
Porelė guli po medžiu. "Ar matai paukščius? - šnabžda jis. - Kaip jie myluojasi ir burkuoja, ir lizdelius suka. Ar mums taip pat to nepadarius?" - "Nesąmone, - sako ji, - tu net neįliptum į medį".
Vyras pagavo žmonos meilužį ir pradėjo jį mušti. Žmona, puolusi į neviltį, sako jam: "Paleisk jį, juk jis tavo vaiku tėvas".
- Kas sunkiausia bokse? - Rankiot savo dantis su pirštinėm.
Orai: šuoliu nuo tramplyno į vandenį čempionate sportininkas Sidorovas užsimušė į ledą..
Žvelgiant į jus man kyla du klausimai. Pirmas - kur išvyko cirkas? Antras - kodėl, beje, jūs pasilikot? _________________ Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai. | | | Atgal į viršų | |  |
Filosofas Užsiregistravusi: 2007-12-09 Taškų kiekis: 7490 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 22 gr. 2007 17:32 Rašyti temą: Juokeliai | |
| iš sparmų )
Sveiki,
Pernai aš vietoj programos „Draugė 7.0 ” įsigijau programą „Žmona1.0″.
Pirmus mėnesius programa veikė puikiai,
tačiau netrukus pastebėjau nedidelių sutrikimų savo sistemoje. Mano
mėgstamos programos pradėjo strigti, o
vėliau ir visai nustojo veikti… Bandant paleisti mano mėgstamiausias
programas, tokias kaip „Pokeris naktį 05.30″, „Alaus baras 3″ ir „Futbolas
trečiadienį 5.0 “, ekrane atsiranda klausimas: „Ar tikrai norite paleisti
šią programą?”. Atsakius į klausimą „Yes” - stringa visos sistemos darbas.
Taip pat anksčiau be priekaištų veikusi mano nauja, legaliai įsigyta
programa „Alga 2000″ dabar veikia tik kaip demonstracinė versija,
apribodama priėjimą prie visų duomenų ir leisdama naudotis tik versijos
„Alga 150″ resursais. Ir tai dar ne viskas…
Programos lankstinuke nieko nebuvo minima ir apie procesą „Vaikų gamyba”.
Tai užima daug vietos ir kitų vertingų išteklių. Juolab, kad programa
„Žmona 1.0″ pati įsidiegia į kitas programas, perima jų kontrolę ir
resursus, automatiškai paleidžia man iki šiol nežinomas programas, tokias
kaip „Uošvienė 66.6″ ir „Tvarka 24″.
Aš negaliu priversti „Žmonos 1.0″ dirbti foniniu režimu ir tuo pačiu metu
džiaugtis mėgstamomis programomis. Aš galvojau grįžti vėl prie „Draugės
7.0 “, tačiau nebegaliu iš savo sistemos pašalinti „Žmonos 1.0″. Ar
galėtumėte man padėti?
Iš anksto dėkoju,
Jonas Jonaitis
Atsakymas:
Gerbiamas p. Jonai, tai sena problema, su kuria susiduria dauguma vyrų,
paprastai - dėl pirminio nesusipratimo. Daugelis programa „Draugė 7.0 ”
pakeičia programą „Žmona 1.0 “, manydami, kad „Žmona 1.0″, kaip ir „Draugė
7.0″, yra TARNYBINĖ PASILINKSMINIMO programa. Deja, „Žmona 1.0″ yra
OPERACINĖ SISTEMA ir kūrėjų parengta taip, kad dirbtų visur ir visada.
Ištrinti „Žmona 1.0″ ir sugrįžti prie „Draugės 7.0″ neįmanoma, nes
paslėpti sistemos failai privers „Draugę 7.0″ imituoti „Žmonos 1.0 ”
elgesį, tad jokios apčiuopiamos naudos nebus. Ištrinti ar kaip kitaip
pašalinti programą „Žmona 1.0″ neįmanoma. Yra bandžiusių įdiegti programa
„Draugė 8.0″ arba „Žmona 2.0 “, bet jie susidūrė su tokiomis pat
problemomis, kaip ir anksčiau (žr. dokumentą „Įspėjimai: Alimentai”,
„Vaikų išlaikymas”). Mes rekomenduotume jums ir toliau naudoti programą
„Žmona 1.0″. Siūlome perskaityti programos dokumentų skyrelį „Pagrindinės
partnerių klaidos” (PPK).
Ten sužinosite, kad jūs turite prisiimti visą atsakomybę už klaidas ir
problemas, nepriklausomai nuo jų priežasčių. Aišku, tokiu atveju geriausia
pasirinkti komandą „C:/ATLEISK”. Jokiu būdu per dažnai nenaudokite klavišo
ESC, nes jums teks vėl naudoti komandą „C:/ATLEISK” tam, kad operacinė
sistema grįžtų prie įprasto režimo. Sistema veiks normaliai tol, kol jūs
prisiimsite visą atsakomybę dėl PPK. „Žmona 1.0″ yra išties puiki
programa, tačiau jai reikalinga GERA priežiūra. Nupirkite papildomų
programų, kurios pagerintų sistemos „Žmona 1.0″ darbą. Rekomenduotinos
programos - „Gėlės 2.1″ ir „Šokoladas 5.0″. Stenkitės nediegti programos
„Sekretorė su mini 3.3″, nes programa „Žmona 1.0 ” su ja nesuderinama.
Įdiegus tokią programą galimi operacinės sistemos gedimai.
Kiti sprendimo būdai:
1. Įdiegti programa „Meilužė 8.0″, kuri dirba slaptu režimu.
2. Apriboti „Žmona 1.0″ resursus, kad automatiškai sustabdytų „Žmona 1.0″
plitimą sistemoje.
3. Pagalbinės programos „Bendradarbiai 5.0″ padedami įdiekite programą
“Komandiruotė 3.1 “.
Arba reikia daryti taip:
1. Jūs galite įsigyti operacinės sistemos resursus kontroliuojantį
programų paketą „Kumštis 2002 - All in One”, į kurį įeina tokie paketai
kaip:
1.1. Garso periferiją tvarkanti programa „Tylėk 0.0″.
1.2. Pertraukimus kontroliuojantis paketas „Špyga 1.02″.
1.3 . Šalinantis nereikalingus „Žmonos 1.0″ blokus iš operatyvinės
atminties „Meilužė 13.0″.
1.4. Šalinantis nereikalingus „Žmonos 1.0″ blokus iš kietojo disko
„Anyta 1.00 - Your Mama Edition”.
1.5. Operacinės sistemos klaidų ištaisymo „Service Pack 1″ „Draugai
100″.
2. Jei anksčiau minėta programa jums nepadės išspręsti problemos,
rekomenduoju antivirusinę programą „Kalio cianidas 6.66″. Prieš įdiegdami,
gerai susipažinkite su licenzija
 _________________ Gyventi taip gera, kad net bloga daros... | | | Atgal į viršų | |  |
Išminčius Užsiregistravusi: 2007-08-31 Taškų kiekis: 11697 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 30 gr. 2007 19:14 Rašyti temą: Juokeliai | |
| Vyrai geria dėl trijų priežasčių: kai bloga – iš sielvarto, kai gera – iš džiaugsmo, o kai nei taip nei taip – iš nuobodulio.
Eidamas gatve girtas susiduria su žvairu
– Žiūrėk kur eini! – sako žvairas.
– Eik kur žiūri! – atsako girtas
Narkomanas - girtuokliui:
- Gimęs šliaužioti, dink iš pakilimo tako!
Jeigu žmogus guli ant žemės už nieko nesilaikydamas - jis dar negirtas. _________________ Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai. | | | Atgal į viršų | |  |
Išminčius Užsiregistravusi: 2007-08-31 Taškų kiekis: 11697 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 01 saus 2008 16:55 Rašyti temą: Juokeliai | |
| Mamos laiškas dukrai blondinei
“Labas, dukrele. Jei gausi šį laišką, tai jis bus sėkmingai atėjęs. Jei negausi, pranešk man, parašysiu kitą. Kadangi tu nemoki greitai skaityti, aš rašau labai lėtai. Oras pas mus geras. Praeitą savaitę lijo tik du kartus - iš pradžių 3 dienas, o paskui -4 dienas. Siunčiu tau tavo žieminį paltą. Tėvas sakė, kad su metalinėmis sagomis jo gali nepraleisti per metalo detektorių, todėl aš jas nukirpau. Prisisiūk jas pati, sagas aš įdėjau į kišenę. Tiesa, tėvas gavo naują darbą. Dabar jis yra virš kelių tūkstančius žmonių - valo sniegą kapinėse. Tavo sesuo Marytė ištekėjo ir laukiasi. Dar nežinome, gims berniukas ar mergaitė, todėl negaliu tau parašyti, kuo tu būsi - dėde ar teta. Sakė, kad jei gims mergaitė, tai pavadins kaip mane. Man atrodo, keistas noras savo dukterį vadinti Mama. Su tavo broliu Petru buvo nutikusi keista istorija. Jis užtrenkė mašinos dureles, o raktai liko viduje. Jam reikėjo 10 km eiti namo atsarginių raktų, kad galėtų mus išleisti iš mašinos. Jei Airijoje sutiksi mūsų kaimynę Liudą, perduok jai linkėjimus. Jei nesutiksi, nieko jai nesakyk.
Tavo mama.
P.S. Norėjau tau atsiųsti šiek tiek pinigų, bet jau užklijavau voką _________________ Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai. | | | Atgal į viršų | |  |
Filosofas Užsiregistravusi: 2007-12-09 Taškų kiekis: 7490 Iš kur: Lithuania | | | Atgal į viršų | |  |
Išminčius Užsiregistravusi: 2007-08-31 Taškų kiekis: 11697 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 14 saus 2008 13:05 Rašyti temą: Juokeliai | |
| Kada Internetas tampa narkotikais?
Tu atsikeli 3 nakties, kad nueitum į tualetą ir sustoji patikrinti savo E-mail pakeliui i lovą.
Tatuiruotėje ant tavo rankos (ar kitos kurios kūno dalies) parašyta: "Šis kūnas geriausiai matomas su Netscape Navigator 3.0 ar naujesniu".
Savo vaikus pavadini Eudora, Mozilla ir Dotcom.
Tu išjungi savo modemą ir tave užvaldo toks jausmas, tarsi išsiskyrus su mylimąja (mylimuoju).
Nusprendi pasilikti universitete dar metams - kitiems tik dėl nemokamo priėjimo prie Internet.
Juokiesi iš žmonių, naudojančių 2400 greičio modemus.
Pradedi vartoti veidus ;( ir pan. ranka rašytuose laiškuose.
Įsivaizduok - nulūžta tavo kompo HDD; tu neprisijungęs jau dvi valandos…
Susinervinęs imi telefono rageli ir renki Internet access numeri; balsu bandai susišnekėti su modemu. Tau pavyksta 28.8 greičiu.
Patarlės ir pamąstymai
Mokslo šaknys karčios, užtat vaisiai saldūs. Bet kiek jie kainuoja...
Kakta sienos nepramuši. Bet pabandyt galima, jei kakta ne tavo.
Bijai vilko - neik į mišką. Bet taip bijot nenustosi.
Devynios auklės - vaikas be galvos. Reikia dešimtos, kad joms vadovautų.
Kaip pasiklosi, taip išmiegosi. O jei nori, kad už tave paklotų ir miegot neduotų - ženykis.
Varnas varnui akies nekerta. Jei arti nėra gražios varnos.
Nuo likimo nepabėgsi. Nuo lakimo irgi.
Vienas lauke - ne karys. Nėr su kuo peštis.
Mokslo ant pečių nenešiosi. Nes nepakeltum. _________________ Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai. | | | Atgal į viršų | |  | | | |