| | Gražios vietovės Lietuvoje | new | | | | Ar butina isvykti i uzsieni, kad pailsetum? | | Taip...as keliauju simtus kilometru tam, kad pailseciau... | | 27,8% | [ 5 ] | | Ne... Lietuvoje yra puikiu vietoviu poilsiui | | 72,2% | [ 13 ] | | Man nera skirtumo... elgiuosi taip,kaip kiti... | | 0% | [ 0 ] | | | Iš viso balsų : 18 | | | Autorius | Pranešimas |
Guru Užsiregistravusi: 2007-08-31 Taškų kiekis: 18512 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 07 lap. 2008 10:46 Rašyti temą: Gražios vietovės Lietuvoje | |
| Sakai žvejyba
tada ir aš noriu  _________________ Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai. | | | Atgal į viršų | |  |
Meistras Užsiregistravęs: 2008-10-27 Taškų kiekis: 2118 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 07 lap. 2008 14:15 Rašyti temą: Gražios vietovės Lietuvoje | |
| Taip pat geras poilsis sode  | | | Atgal į viršų | |  |
Filosofas Užsiregistravusi: 2008-08-10 Taškų kiekis: 5600 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 24 saus 2009 20:10 Rašyti temą: Gražios vietovės Lietuvoje | |
|
mano mylimiausias lietuvos kampelis - Druskininkai. Galeciau ziema vasara, diena nakti ten buti, ilsetis. Kokios nuostabios apylinkes: Latezeris, Eserinis ezeras, girios, grybai, ezerai, uogos. Kai pagalvoju, noriu lekt ir lekti ten. Sutvarkytas miestas, svarus, paslaugos puikios, gali skaniai pavalgyti, nusipirkti proceduru, pasilepinti vandens parke...
O jei reiktu pasakyti apie kitas salis: dau kur keliavau, buvau ir amerikoj, ir afrikoj, ir europoj./ Bet graziausia man europoj. Nuostabaus grozio Praha, Graikijos grozis, Ispanijos, fantastiskas Londonas. Dar nespejau jo pazinti tiek, kiek noreciau, bet is tu akimirku, kurias ten praleidau, mane suzavejo. Dar daug kur nebuvau, jeigu turesiu lesu, sveikatos, jei gyva busiu, keliausi dar ir dar.,Vasario 15 isvykstu i Venecijos karnavala. Kai grisiu, galesiu pasidalinti ispudziais | | | Atgal į viršų | |  |
Išminčius Užsiregistravusi: 2007-12-09 Taškų kiekis: 12248 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 24 saus 2009 20:27 Rašyti temą: Gražios vietovės Lietuvoje | |
| sraige
| Citata: | | Vasario 15 isvykstu i Venecijos karnavala. Kai grisiu, galesiu pasidalinti ispudziais |
Pavydžiu BALTAI,, atsivešk nuotraukų
Lenkimai, Lietuvos vakarai
 _________________ Atleiskite, kad aš kalbu, kai Jūs pertraukiate. | | | Atgal į viršų | |  |
Filosofas Užsiregistravusi: 2008-08-10 Taškų kiekis: 5600 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 25 saus 2009 14:19 Rašyti temą: Gražios vietovės Lietuvoje | |
| Barbora, spjauk i viska lekiam kartu Kaip pailsetume nuo visko, nuo namu, nuo vargu. Pasimirstume  | | | Atgal į viršų | |  |
Išminčius Užsiregistravusi: 2007-12-09 Taškų kiekis: 12248 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 25 saus 2009 20:14 Rašyti temą: Gražios vietovės Lietuvoje | |
| sraige rašo (25 saus 2009 13:19 ) : | Barbora, spjauk i viska lekiam kartu Kaip pailsetume nuo visko, nuo namu, nuo vargu. Pasimirstume  |
Su mielu noru Aplink tiek gražių vietų. Žinai Šmitos šaltynėlį? Reiks nuvažiuot ir nufotkinti. _________________ Atleiskite, kad aš kalbu, kai Jūs pertraukiate. | | | Atgal į viršų | |  |
Filosofas Užsiregistravusi: 2008-08-10 Taškų kiekis: 5600 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 26 saus 2009 07:26 Rašyti temą: Gražios vietovės Lietuvoje | |
| ne.mezinau, o kurioj vietovej jis randasi  | | | Atgal į viršų | |  |
Išminčius Užsiregistravusi: 2007-12-09 Taškų kiekis: 12248 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 26 saus 2009 07:47 Rašyti temą: Gražios vietovės Lietuvoje | |
| Pusiaukelyjė tarp tavo ir mano miestų, yra rodyklė. Važiuojant iš tavo pusės - kairėje. Liuks šaltynėlis, ten "verda" visokių spalvų vanduo su smėliu, bet spalvos nesusimaišo  _________________ Atleiskite, kad aš kalbu, kai Jūs pertraukiate. | | | Atgal į viršų | |  |
Savas Užsiregistravusi: 2009-01-12 Taškų kiekis: 166 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 26 saus 2009 10:01 Rašyti temą: Gražios vietovės Lietuvoje | |
| | Visada varau pas puske, ji uzsiima kaimo turizmu, viska ko reik linksmybėms. Pirtis, kubilas, salė, pieva laukai, miškas. oi kaip smagu pas ja, ir vaikams vietos daug palakstyt po laukus. | | | Atgal į viršų | |  |
Savas Užsiregistravęs: 2009-02-10 Taškų kiekis: 134 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 21 vas 2009 11:55 Rašyti temą: Gražios vietovės Lietuvoje | |
| | pajuri graziausia ir smagiausia | | | Atgal į viršų | |  | | | Panašios temos: |