| |
| Ką manote apie siūlamus uždarbius internete? | | tai apgaulė | | 55,9% | [ 19 ] | | bandžiau, nepasiteisino. | | 5,9% | [ 2 ] | | sėkmingai uždirbu iš tinklapių ir reklamų peržiūros | | 38,2% | [ 13 ] | | Negirdėjau apie tai | | 0% | [ 0 ] | | | Iš viso balsų : 34 | |
| Autorius | Pranešimas |
Guru Užsiregistravusi: 2007-12-09 Taškų kiekis: 17537 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 26 bal 2008 11:46 Rašyti temą: Ar įmanoma užsidirbti per internetą? | |
| espanjola rašo (26 bal 2008 11:00 ) : | | Skaiciau, kad daugiausia uzdarbiauja ivairus makliai. Ypac , kurie platina virusus. I mano pasta kasdien desimtimis slamsto ateina, pameginki tik atidaryti, neisvysi. |
taip, labai pritariu tavo nuomonei, siuo atveji  _________________ Mano tikslas – tiesa, mano padėjėjas – dorovingumas, mano atrama – žmogiškumas, mano atokvėpis – menai. | |
| Atgal į viršų | |
 |
Prityręs Užsiregistravęs: 2008-04-03 Taškų kiekis: 36 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 26 bal 2008 22:41 Rašyti temą: Ar įmanoma užsidirbti per internetą? | |
|
Na jo , su piramidem ne tik per intika taip yra Siaip kodel tokia tema pakeliau, visos skelbimu lentos uzpludo panasaus pobudzio skelbimais... net mokamos...
Logiskai pagalvojus, tokie dalykai visai net veikia.. Bet mintis kad tam reikia prisivilioti, itikinti zmoniu - varo is proto....
Niekada nemegau visokiu prekybos agentu.... Siuo metu vienintelis mano "uzdarbis internetu" tai terminuotieji indeliai per banko el. sistema    | |
| Atgal į viršų | |
 |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2007-08-31 Taškų kiekis: 26046 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 15 saus 2009 07:03 Rašyti temą: Ar įmanoma užsidirbti per internetą? | |
| tonjita
tavo postas panaikintas,priežastys nurodytos AP _________________ Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai. | |
| Atgal į viršų | |
 |
Fleimo guru Užsiregistravusi: 2005-11-27 Taškų kiekis: 37647 Iš kur: Lithuania | Parašytas: 19 rugp 2009 05:17 Rašyti temą: Ar įmanoma užsidirbti per internetą? | |
| nefertite1990
skaitome taisykles! _________________ The best. | |
| Atgal į viršų | |
 |
| Parašytas: 19 rugp 2009 09:49 Rašyti temą: Ar įmanoma užsidirbti per internetą? | |
| Draugė Airijoje turi nternetinį puslapį. Tai jų pažintinis puslapis apie šalį. Ji iš jo ten gyvena. Taigi įmanoma, tačiau pirma reikia įdėti į tai pinigus.  _________________ Galimybė įgyvendinti svajonę - štai kas gyvenimą daro įdomų... | |
| Atgal į viršų | |
 |
| Parašytas: 21 spa 2009 11:48 Rašyti temą: Ar įmanoma užsidirbti per internetą? | |
| | Manau kad įmanoma. Aišku iš to nepragyvensi, bet galima užsidirbti tam tikrom smulkmenom | |
| Atgal į viršų | |
 |
| Parašytas: 21 spa 2009 23:08 Rašyti temą: Ar įmanoma užsidirbti per internetą? | |
| Įmanoma,žinau žmonių,kurie dirba namuose internetu.Bet tai kitokio pabūdžio darbas.
Internete daug šarlatanų ir manau, kad nieko ten neužsidirbsi.
Klausimas... Kodėlreklamuoji tą darbą?
Kam tau konkurencija?  _________________ Galimybė įgyvendinti svajonę - štai kas gyvenimą daro įdomų... | |
| Atgal į viršų | |
 |
Naujokas Užsiregistravusi: 2009-11-01 Taškų kiekis: 8 | Parašytas: 01 lap. 2009 12:07 Rašyti temą: Maniau tai apgaule, bet man pasiseke | |
| postas istrintas del taisykliu pazeidimo
reklama cia draudziama
rubinuke | |
| Atgal į viršų | |
 |
| |